Termeni si conditii

          Termenii și condițiile de mai jos se referă la înscrierile în cadrul site-ului www.mihailucian.ro pentru participarea la cursurile și evenimentele organizate de către SC Cursuri Recalibrare SRL, cu sediul în București, str. Drumul Sării nr 7, sector 6 înregistrată la Registrul Comerţului cu Nr.  J40/941/2015 și cod fiscal 34030138,  cont bancar (RON) RO52BACX0000001096532001, Banca Unicredit Bank.

          Pentru a avea toate informațiile legate de condițiile înscrierii și participării la cursurile psihologului Mihai Lucian, vă rugăm să citiți cu atenție cele de mai jos. În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la unul dintre următoarele numere de telefon: 0725330203 sau 0723504025 Lucian.

          Prin completarea și trimiterea formularului de înscriere ce apare pe www.mihailucian.ro, cursantul se înscrie la cursurile sau evenimentele organizate de SC Cursuri Recalibrare SRL, și răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greșit atrage după sine neînregistrarea înscrierii, dat fiind faptul că organizatorul nu poate contacta cursantul.

Cum mă înscriu online:

          Butonul de înscriere este amplasat în partea dreaptă a paginii de prezentare a fiecărui curs sau eveniment. Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să citiți cu atenție detaliile: data de începere (perioada derulare), vârsta minimă cursant, taxa de curs, loc de desfășurare și număr maxim de locuri la curs (unde este cazul). Pentru a vă înscrie la un curs sau eveniment al SC Cursuri Recalibrare SRL trebuie să dați click pe butonul ÎNSCRIE-TE și să completați câmpurile care figurează în mesajul de înscriere.

          După completarea formularului de ÎNSCRIERE la curs, confirmarea locului în sală (telefonic) este obligatorie la telefonul afișat pe pagina cursului.

Costul cursurilor:
          Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și, în cazul cursurilor, sunt exprimate per modul (număr total sedințe la cursuri). Locurile la cursurile și evenimentele de pe site-ul www.mihailucian.ro sunt disponibile în limita locurilor existente în sala de curs.

           În cadrul cursurilor (3 zile), cursantului  îi revine obligația de a achita taxa de înscriere specificată pe site-ul www.mihailucian.ro. Prezența participanților în cadrul cursurilor este obligatorie pe durata celor trei zile.

          În cadrul cursurilor gratuite (2 zile), cursantului îi revine obligația de a achita 25 ron/zi, în cadrul locației, reprezentând locul său în sala de curs. Prezența participanților în cadrul cursurilor este obligatorie pe durata celor două zile.

          În cadrul seminarului (3-4 ore), cursantului îi revine obligația de a achita 25 ron/zi, în cadrul locației, reprezentând locul său în sala de curs.Prezența participanților în cadrul seminarului este obligatorie pe durata celor trei ore.

          În cadrul  prezentarilor/seminarelor gratuite (1-2 ore), locul in sală pentru fiecare participant va fi suportat de către d-nul Lucian Mihai. Prezența participanților în cadrul seminarului este obligatorie pe durata celor  două ore.

          Este interzisă înregistrarea video și/sau audio a cursului sau a discuțiilor și de asemenea reproducerea și distribuirea materialelor și informațiilor oferite la curs, fără acordul în scris a trainerului.

Modalități de plată:

          Plata integrală în contul bancar al SC Cursuri Recalibrare SRL (RON) RO52BACX0000001096532001, Banca Unicredit Bank, se va face cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea cursului/evenimentului.

          Confirmarea plății taxei de participare, în contul SC Cursuri Recalibrare SRL, este realizată în scris, la adresa de email cursuri@mihailucian.ro.

Condiții de returnare a taxei de curs:

          Returnarea taxei de participare se poate face numai dacă retragerea (anunțarea în scris a imposibilității de a participa la curs/eveniment) este anunțată cel târziu cu 7 zile înainte de data de începere/data evenimentului.

          În cazul în care retragerea se face după începerea cursului, suma aferentă taxei de curs nu se returnează, deoarece locurile în sală sunt limitate și taxele reprezintă costurile pentru realizarea cursurilor, inclusiv onorariul trainerului și materialele de curs.

 Obligații:

          Pentru a oferi informații actualizate www.mihailucian.ro va realiza periodic modificări în conținutul site-ului, schimbările referindu-se la informații despre cursuri, descrieri, poze, prețuri etc. Prețurile de pe site se pot modifica în funcție de costurile aferente unui curs și onorariile trainerilor.                                                                           

          www.mihailucian.ro nu este răspunzător pentru prejudiciile generate de conexiunea de internet, în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului declinându-și de asemenea răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la server.