Follow Us
Subscribe

Terapie Biorezonanță - SCIO

Ședințele individuale de BIOREZONAȚĂ din București se desfășoară în locația din Str. Drumul Sării nr. 7, sector 6, cât și ONLINE

Pentru programările din București (la cabinet) cât și pentru cele ONLINE este necesar completarea formularului de programări. După ce ați efectuat  completarea formularului, achitați contravaluarea ședinței alese și ulterior veți primi  confirmarea și factura pe adresa de email. Consultanțele au loc doar în ziua de Marți și Miercuri.

Costul unei ședințe individuale la cabinet este de 200 ron / 50 min.

Costul unei ședințe individuale online este de 100 ron / 50 min. 

După ce ați efectuat  completarea formularului pentru PROGRAMĂRI și plata consultației, veți fi contactat telefonic în cel mai scurt timp.

Pentru mai multe detalii la tel. 0725330203.                                    

______________________________

Afecțiunile omului ar trebui în primul rând prevenite.

Din păcate, de multe ori acest aspect este ignorat cu bună știință,  pentru că presupune  renunțarea la obiceiuri care ne aduc plăceri,  lupta cu inerția și comoditatea în gândire și comportament, într-un cuvânt, schimbarea modului de viață devenit sursa îmbolnăvirilor.

Din fericire, medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm această prevenție într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre.  

De mii de ani se știe că menținerea sănătății înseamnă asigurarea echilibrului energetic al corpului. Dezechilibrul  generează diferențe de ritm și viteză a proceselor  metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism.

Medicamentele chimice ( care sunt agresive și produc o mulțime de efecte adverse, unele chiar foarte periculoase), ajută  în cazurile grave sau de urgență, dar folosite în tratamente de lungă durată provoacă  mari dezechilibre energetice în corp.

Medicina energetică, la fel ca cea naturistă, NU ARE CONTRAINDICAȚII, în comparație cu medicamentele chimice. Biorezonanța este o tehnică de reechilibrare energetică a organismului uman care utilizează fenomenul de SINTONIE, adică cel de intrare în rezonanță a două sisteme: unul biologic (al pacientului)  și unul extern (al aparatului de biorezonanță). Drept urmare, prin intermediul acestui aparat  se induc în sistemul biologic al pacientului ritmurile și vitezele corecte ale proceselor metabolice specifice. 

Tratamentul prin Biorezonanță se bazează pe  fenomene  cuantice potrivit cărora orice sistem fizic nu poate fi perturbat la nivel atomic decât de un stimul rezonant cu acel sistem. De aceea, influența unui sistem asupra celuilalt nu depinde de distanța dintre cele două sisteme, ci doar armonizarea rezonanței lor. Acest aspect face posibilă funcționarea la  fel de eficientă a tratamentului inclusiv LA DISTANȚĂ, de la nivelul fizic pana la cel eteric.

Formular programari

Alegeti timpul de sedinta dorit:

Biorezonanța folosește unde de frecvență joasă, de tip ELF (extremely low frequency), foarte apropiate de spectrul undelor electromagnetice pe care le produce în timpul somnului, prin sistemul său nervos central,  organismul biologic pentru a se recupera.

Cu alte cuvinte, corpul omului se recuperează pe Terra în gama undelor ELF.

Atunci când dezechilibrul energetic este mult mai mare și mai profund decât capacitatea naturală de recuperare a omului, aparatul de biorezonanță care emite același gen de unde, ELF, vine în ajutorul său  pentru a asigura reechilibrarea energetică și repunerea organismului în starea sa normală de funcționare.  

CÂTEVA EXEMPLE DE TERAPII CU APARATUL DE BIOREZONANȚĂ SCIO.