Follow Us
Subscribe

Terapie Biorezonanță - SCIO

  

PENTRU PROGRAMĂRI COMPLETAREA FORMULARULUI ESTE NECESARĂ.                       

Ședințele individuale de BIOREZONANȚĂ din București se desfășoară în locația din Str. Drumul Sării nr. 7, sector 6, cât și ONLINE.

Dată și oră:
Luni: 15:00 - 16:50 sau 17:00 - 18:50
Miercuri: 15:00 - 16:50 sau 17:00 - 18:50
Pentru urgențe sunați la numărul de telefon 
0725330203.

Cost și durată:
Costul unei ședințe individuale online este de 400 ron / 2 ore.
Costul unei ședințe individuale la cabinet este de 500 ron / 2 ore.

Anularea sau reprogramarea ședinței individuale este acceptată doar cu minim 48 de ore înainte de data și ora stabilită, la numărul de tel. 0725330203.

 _____________________________

CURĂȚAREA ENERGIILOR NEGATIVE/DEMONICE

_________________________________ 

Formular programari

Alegeti timpul de sedinta dorit:

DOAR CÂTEVA EXEMPLE DE TERAPII PRIN BIOREZONANȚĂ

Echilibrare energetică; Terapii de echlibrare și tratare a afecțiunilor pe organe; Terapii pentru cancer, colesterol, diabet; Terapii pentru tratarea stării de oboseală și creșterea energiei și vitalității; Terapii pentru recuperare după AVC, intervenții chirurgicale; Disiparea tuturor problemelor ca să îți poți face karma; Înlăturarea cârligelor energetice; Curățarea aurei ; Curățarea energiilor demonice; Terapii pentru covid; Claritate mentală; Îmbunătățirea calității somnului; Terapii de regenerare, întinerire și înfrumusețare. Tot prin terapiile cu biorezonanță, putem preveni și trata persoanele care suferă de vreo boală degenerativă (inclusiv cei care au urmat un tratament de chimioterapie, radioterapie sau alte tratamente alternative/complementare). Organele sau țesuturile care se pot trata sunt următoarele: Glande endocrine; Creier; Vezică urinară; Stomac; Ficat; Pancreas; Prostată; Plămâni; Uter; Limfă; Ovare; Rinichi; Sâni; Piele; Intestin subțire; Intestin gros; etc. În paralel cu tratamentul organelor degenerate se face și tratamentul agenților patogeni testați pozitiv la pacientul respectiv (exemplu: Helicobacter Pylori pentru cancerul colorectal, Chlamydia trachomatis și virusul HPV pentru cancerul de col uterin, virusul Epstein-Barr pentru cancerul sistemului limfatic, etc), precum și tratamente de detoxifiere, imunizarea organismului, creșterea rezistenței organismului la diferiți factori de stres (alții în afară de microorganisme).

_____________________________

ÎNCĂRCARE ȘI ECHILIBRARE ENERGETICĂ

  

_____________________________

ACTIVAREA GLANDEI PINEALE ȘI ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR

  

_____________________________

DEZACTIVAREA CELULELOR CANCEROASE

   

_____________________________

ÎNDEPĂRTAREA COLESTEROLULUI DE PE VASELE DE SÂNGE

 

_____________________________

INFORMAȚII DESPRE TERAPIILE PRIN BIOREZONANȚĂ

Omul este alcătuit asemeni Universului, atât din materie, cât și din energie. Materia nu este altceva decât energie acumulată. Energia nevăzută poate lua toate formele, de la căderea unei pietre până la gândirea omului. Materia şi spiritul sunt două aspecte ale aceleiaşi substanţe, ale aceleiaşi existenţe, ale aceleiaşi energii. Sursa supremă de energie este starea ta de spirit. În funcţie de asta, poţi alege să fii într-o stare de spirit cât mai bogată în energie. Forța ta vitală este energia ta. Starea ta mentală sau emoţională încep cu nivelul tău de energie. Cea mai densă formă de energie este materia. Deși pare surprinzător, corpul fizic al omului se compune din 30% materie solidă și 70% apă. Este interesant cum același raport între materie și apă se regăsește și în alcătuirea Terrei. Dar nimic nu este întâmplător. Creatorul ne-a îmbrăcat spiritul într-un corp fizic alcătuit în perfectă armonie cu Terra. De aici provin asemănările. Pământul emite energie și este înconjurat de un câmp energetic complex. La fel și corpul uman. El generează câmpuri electromagnetice care se proiectează dincolo de conturul său anatomic, constituind aura energetică a omului. Aura include rețeaua energetică, subtilă, a ființei umane. Ea este invizibilă ochiului fizic, fiind sesizată doar de persoanele care au dezvoltat o mare sensibilitate a percepției vizuale sau tactile.

DEFINIȚIE: Este o metodă alternativă a medicinei clasice pentru investigarea, prevenirea și remedierea stării de sănătate care se bazează pe înregistrarea potențialelor biomagnetice emise de fiecare organ în parte.

SPECIFICAȚII: Este o metodă biologică ce consideră organismul un întreg, iar abordarea bolii se face ținând cont de tot organismul. Fenomenul se referă la faptul că orice structură vie (organ, țesut, celulă) emite oscilații electromagnetice proprii, puțin diferite în caz de boală, care sunt preluate de senzorii aparatului, prelucrate și comparate cu indicatorii de sănătate. Investigația este neinvazivă și fără emisie de radiații, folosită pentru a examina starea de sănătate a diferitelor organe, țesuturi și celule. Biorezonanța este un fenomen biofizic care are loc în organismul nostru și care se referă la frecvențele fundamentale de funcționare celulară. Se folosesc unde de frecvență joasă, de tip ELF (extremely low frequency). Cu alte cuvinte, corpul omului se recuperează pe Terra în gama undelor ELF. Atunci când dezechilibrul energetic este mult mai mare și mai profund decât capacitatea naturală de recuperare a omului, aparatul de biorezonanță care emite același gen de unde, ELF, vine în ajutorul tău pentru a asigura reechilibrarea energetică și repunerea organismului în starea sa normală de funcționare.  

ABORDAREA CORECTĂ ESTE PREVENȚIA: Din păcate, de multe ori acest aspect este ignorat cu bună știință, pentru că presupune renunțarea la obiceiuri care ne aduc plăceri, lupta cu inerția și comoditatea în gândire și comportament, într-un cuvânt, schimbarea modului de viață devenit sursa îmbolnăvirilor. Din fericire, medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm această prevenție într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre. De mii de ani se știe că menținerea sănătății înseamnă asigurarea echilibrului energetic al corpului. Dezechilibrul  generează diferențe de ritm și viteză a proceselor  metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism. Medicamentele chimice ( care sunt agresive și produc o mulțime de efecte adverse, unele chiar foarte periculoase), ajută  în cazurile grave sau de urgență, dar folosite în tratamente de lungă durată provoacă  mari dezechilibre energetice în corp. Medicina energetică, la fel ca cea naturistă, NU ARE CONTRAINDICAȚII, în comparație cu medicamentele chimice. Biorezonanța este o tehnică de reechilibrare energetică a organismului uman care utilizează fenomenul de SINTONIE, adică cel de intrare în rezonanță a două sisteme: unul biologic (al pacientului)  și unul extern (al aparatului de biorezonanță). Drept urmare, prin intermediul acestui aparat  se induc în sistemul biologic al pacientului ritmurile și vitezele corecte ale proceselor metabolice specifice. Tratamentul prin Biorezonanță se bazează pe  fenomene  cuantice potrivit cărora orice sistem fizic nu poate fi perturbat la nivel atomic decât de un stimul rezonant cu acel sistem. De aceea, influența unui sistem asupra celuilalt nu depinde de distanța dintre cele două sisteme, ci doar armonizarea rezonanței lor. Acest aspect face posibilă funcționarea la  fel de eficientă a tratamentului inclusiv LA DISTANȚĂ, de la nivelul fizic până la cel eteric.
_____________________________