Follow Us
Subscribe

Biorezonanță (SCIO)

 

                                                                  

 

BIOREZONANTA (SCIO)

Aparatul de biofeedback SCIO scanează corpul pacientului ca un detector de viruşi pe calculator, cautând viruşi, alergii, toxine, disfuncţionalităţi, intoleranţă alimentară;  raportează reacţia şi rezonanţa biologică în corpul persoanei testate indicand nevoile, disfuncţiile şi vulnerabilităţile.

Rezultatele obţinute sunt diferite de radiografii, de analizele de sânge, etc., pentru ca ne dau informatii despre fluxul de energie în corpul persoanei testate şi despre direcţia în care corpul concentrează această energie.

Principala calitate a aparatului SCIO este capacitatea de a masura tiparul energetic al pacientului si de a trata aberatiile campului energetic ale acestuia.

SCIO ofera posibilitatea conectarii cu pacientul de la nivelul fizic pana la cel eteric, de la cele mai dense pana la cele mai fine nivele vibrationale.

Capacitatea de autofocalizare a aparatului face ca terapiile sa fie realmente efective si potrivite fiecarei persoane in parte; terapiile prin biofeedback sunt sigure si se adapteaza in permanenta la raspunsul pacientului.

Formular programari

test2