Follow Us
Subscribe

Rugaciuni de grup

Este mare nevoie de rugăciune!

Te aștept cu drag și cu căldură la rugăciune de grup alături de mine, în fiecare zi de Miercuri începând cu ora 19.00 pentru a ne ruga împreună pentru a dărui această rugăciune celor bonlavi și neputincioși.

Bunul Dumnezeu ne îndeamnă în Sfânta Scriptură la rugăciunea de grup: “Unde sunt doi sau trei, adunaţi în Numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor”  Matei(18,20). 

Fiecare dintre noi, cei care obişnuim să ne rugăm, avem modul nostru personal de a face acest lucru, avem propria relaţie cu Dumnezeu. Suntem convinşi de puterea rugăciunii noastre şi avem propriile motive pentru care ne rugăm. Putem să ne rugăm singuri sau împreună cu cineva, pentru noi sau pentru alţii, în gând sau cu voce tare. Am citit diverse studii referitoare la puterea extraordinară a rugăciunii de grup, care amplifică energiile create de puterea cuvântului și care poate vindeca boli grele sau poate ajuta în situații neplîcute din viață. Când mai multi oameni se roaga pentru același lucru, credința se amplifică „După credința voastră fie voua!” (Matei, 9, 29). Maniera de a ne ruga ne aparţine însă cred ca e important să ne stabilim exact ceea ce aşteptăm să primim în urma rugăciunii (găsirea unui tratament potrivit pentru o afecţiune, o vindecare a unei probleme, a unei relaţii etc). Este important ca tu să crezi în puterea rugăciuni, și să îți imaginezi cu ajutorul formei gând că ea s-a și îndeplinit.Să nu uităm să precizăm că ne dorim doar ceea ce este spre binele nostru cel mai înalt! Se întâmplă să ne rugăm ți apoi să ne plângem că Dumnezeu nu ne-a ascultat rugăciunea. Dacă avem răbdare și perseverență, vom descoperi că așa a fost mai bine pentru noi sau ca a trebuit sa avem o experienta neplăcută pentru a putea evolua.

„Rugaciunea este prezenta lui Dumnezeu în toți și în toate” (Sfantul Grigorie Sinaitul)

__________________________

Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fără-de-moarte, miluieşte-ne pe noi! (de 3 ori)

Preasfântă Treime miluieşte-ne pe noi! Doamne curăţeşte păcatele noastre! Stăpâne iartă fărădelegile noastre! Sfinte cercetează şi vindecă neputinţele noastre, pentru Sfânt Numele Tău! Amin!

Tatăl nostru, Care eşti în Ceruri, sfinţească-se Numele Tău! Vie Împărăţia Ta! Facă-se Voia Ta, precum în Cer aşa şi pe Pământ! Pâinea noastră, cea spre fiinţă, dă-ne-o nouă astăzi şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri! Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel viclean! Că a Ta este Împărăţia, puterea şi slava: a Tatălui, a Fiului şi a Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor! Amin!

Doamne, unim rugăciunea noastră cu rugăciunile Maicii Domnului, ale Tuturor Sfinţilor şi ale tuturor oamenilor care se roagă în această zi. Dumnezeulnostru Te iubim, credem în Tine, Te lăudăm, Te preamărim şi-Ţi mulţumim pentru toate! Îţi cerem iertare şi pentru cei care nu Te iubesc, nu cred în Tine, nu Te laudă, nu Te preamăresc şi nu Îţi mulţumesc! Pe aceştia Ţi-i încredinţăm Ţie, Doamne, să trezeşti inimile lor adormite de întunericul păcatelor şi să îi scapi din plasa ispititorului. Îi facem şi pe ei părtaşi la rugăciunea noastră.

vezi mai mult