Follow Us
Subscribe

Program de Sanatate

Dacă dorești să te alături echipei mele, contactează-mă acum la tel: 0723504025 (Mihai Lucian). 

Acest seminar poate fii susținut și de tine, pentru a da un sens corect vieții tale.

Sănătatea este o comoară pe care doar cei inteligenți o apreciază.

Acest  programul revoluționar de sănătate are la bază doua studii științifice extraordinare, ale căror importanță și valoare au fost recunoscute la nivel mondial și laureate cu Premiul NOBEL. Primul studiu premiat in anul 1931 este  cel al doctorului în medicină și psihologului german Otto Heinrich Warburg și prezintă legătura dintre mediul intern acid și dezvoltarea celulelor canceroase în corpul uman, iar cel de al doilea, laureat in 1958,  aparține  specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg și are ca subiect paraziții corpului uman și efectele dezastruoase  pe care le au asupra sănătății.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită)

____________________________________

Ce îți oferă acest program unic și miraculos?

Acest program miraculos în 3 pași îți oferă garantat sănătatea trupească, echilibrul psihic și echilibrul energetic, construindu-ți un mod de viață sigur și eficient ca tu să îți menții homeostazia organismului. El te învățâ cum să te hidratezi și să te alcalinizezi corect și cum să elimini paraziții și toxinele din corp. Programul completează în cel mai corect și fericit mod metoda RECALIBRAREA FIINȚEI care abordează ființa umană pe toate cele trei niveluri ale sale, simultan (trup, energie, spirit), și nu separat sau incomplet, așa cum se întâmplă atunci când apelăm numai la tratamentele medicamentoase sau numai la terapii energetice.

Ai 28 de motive garantate pentru a comanda acum programului?

Întărirea imunității, purificarea organismului, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, homeostazia, regenerarea și întinderea tenului, reducerea ridurilor, relaxarea, fericirea, creșterea nivelului de energie, tonifierea masei musculare, amplificarea capacității de memorare, decalcifierea glandei pineale, amplificarea simțurilor extrasenzoriale, echilibrarea emisferelor cerebrale, antistres, înlătură dezechilibrele psihice (depresia, anxietatea, atacurile de panică, etc), înlăturarea kilogramelor (6 - 8 kg/program), îmbunătățește/vindecă sănătatea trupească (creierul, inima, circulația, articulațiile, ficatul rinichi, stomacul, limfa, etc), înlăturarea afecțiunilor oncologice, înlăturarea bolilor autoimune, ameliorarea simptomelor diabetului, îmbunătățirea vederii, înlăturarea alergiilor, oprește paradentoza, încetinește semnificativ procesul de îmbătrânire.

De ce recomandăm acest program?

Ca să înțelegi acest PROGRAM REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE pe care îl promovez cu toată încrederea și responsabilitatea, am să iți explic mai întâi de ce este important ca mediul intern al organismului tău să fie curat și preponderent alcalin și cum să înlături aciditatea și toxinele  care favorizează instalarea și acutizarea bolilor. Să ne amintim că înainte de a începe lucrarea pentru oameni pe Pământ, Iisus Hristos s-a retras în pustiu unde a trăit în post și rugăciune timp de 40 de zile (Biblie - Luca cap. 4). Acesta a fost exemplul pe care ni l-a dat  Mântuitorul pentru a ne arăta importanța și puterea acestor practici în purificarea trupului și sufletului, precum și în antrenarea și disciplinarea minții și voinței. Iisus Hristos a vrut să înțelegem că nici un spirit nu își poate manifesta deplinele sale capacități (cunoscute azi ca ”paranormale”) decât într-un trup curățat de reziduuri (toxine) și animat de un suflet eliberat de patimi și de răutăți (aciditate). Acesta este tiparul biochimic al organismului sănătos.  

Viaţa omului în trup se menţine cu darurile pe care i le-a oferit Dumnezeu pe această planetă: aerul curat, apa vie, structurată, lumina şi roadele pământului crescute natural, în timp ce sufletul se hrăneşte cu iubirea smerită către Dumnezeu pe care omul o trăiește prin rugăciune, prin respectarea Celor Zece Porunci şi prin împlinirea Sfintelor Taine ale lui Dumnezeu. Din păcate, omul a întinat toate aceste daruri divine, degradându-și sănătatea fizică, psihică și spirituală. Stilul nostru de viață stresant și imoral, viciile (alcool, tutun), poluarea mediului înconjurător (aerul, apa, solul), modificarea genetică a alimentelor sau nivelul ridicat de radiaţii de toate felurile la care suntem expuși în fiecare clipă, ne transformă corpul într-un depozit de toxine și aciditate (acidoza) care slăbesc puterea sistemului imunitar și facilitează instalarea bolilor. Când lăsăm să se acumuleze în corp aciditate și toxine, ne scădem atât de mult frecvența energetică a corpului, încât vindecarea  problemelor de sănătate devine un obiectiv din ce în ce mai greu de realizat cu ajutorul medicinii clasice, alopate.  Atunci ne îndreptăm speranța către metode și  remedii terapeutice complementare, revoluționare, cum este acest program de sănătate prezentat de către echipa Recalibrarea Ființei.

Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești.

____________________________________

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

Dacă întâmpini dificultăți la crearea contului sau la comenzi apelează la tel. 0725330203.

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită)

Echipa de doctori din Recalibrarea Ființei recomandă ca programul sub forma prezentată să se facă în mod complet o dată în viață (timp de 5 săptămâni), după care se abordează ca și program de întreținere: deparazitare - detoxifierea cuprins în  Programul 2 Colo Vada Plus (14 zile) de 4 ori pe an în fiecare post mare.

____________________________________

Prezentarea video a programului de sănătate.

Programul cuprinde 3 pași: Hidratarea - Alcalinizarea, Deparazitarea și Detoxifierea.

   

Săptămâna 1 – 2 – 3 (hidratare, alcalinizare, deparazitare) 
Hidratarea și Alcalinizarea -  Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic (mic) Coral Mine, conținutul unei capsule de H-500 și o tabletă Pentokan. Separat se înghite o capsulă de H-500, dimineața.
Deparazitarea - Se înghit: o capsulă ParaFight de 3 ori pe zi, o capsulă Pau D’Arco de 3 ori pe zi.
Biorezonanță (SCIO în saptamâna a 3 a).

Săptămâna 4 – 5 (hidratare, alcalinizare și detoxifiere)
Hidratarea și Alcalinizarea - Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic (mic) Coral Mine, conținutul unei capsule de H-500 și o tabletă Pentokan. Separat se inghite o capsulă de H-500, dimineața.
Detoxifierea - Progam 2 Colo Vada Plus: pregătire 7 zile, curățare 4 zile, refacere 3 zile.
Biorezonanță (SCIO la sfârșitul săptămânii a 5 a).

RECOMAND: Hidratarea și alcalinizarea se mențin pe toată durata programnului cât și după terminarea programului  ca și mod de viață sănătos și PROGRAM 2 COLOVADA PLUS (14 zile) de 4 ori pe an în fiecare post mare.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită)

____________________________________

PREZENTAREA SEMINARULUI

Acest seminar poate fii susținut și de tine pentru a da un sens corect vieții tale. Dacă dorești să te alături echipei mele, contactează-mă la tel: 0723504025.

Cei 3 PAȘI (Hidratare - Alcalinizare, Deparazitare și Detoxofiere) 

APA reprezintă sursa primordială a susținerii și menținerii vieții pe planetă. Și omul este dependent de apă, pentru că 70 % din corpul său este alcătuit din apă; fără apă, omul nu supraviețuiește mai mult de 5 zile. Dar viața lui este pusă în pericol și de lipsa calității apei.  Este extrem de important ca apa pe care o furnizăm corpului său să fie benefică și  să îndeplinească acele calități care să ne ajute organismul să funcționeze normal, așa cum era apa de izvor curgătoare, oxigenată, alcalină și structurată anume pentru a fi integrată cu ușurință în celulele umane, într-un cuvânt, VIE. Rolul apei pentru organismul nostru este foarte important, întrucât toate procesele metabolice se desfășoară în exclusivitate în mediu lichid. Sângele, limfa, lichidul intercelular și intracelular, saliva, transpirația, sucul gastric, bila, urina conțin apă în care sunt prezenți reprezintă diverși metaboliți. Apa pe care o consumăm în fiecare zi nu mai are o structură identică cu cea  de care are nevoie organismul uman, iar acest aspect produce mari dificultăți în funcționarea organismului, de la nivel de celulă, până la organe și sisteme anatomo-funcționale. Ce să mai vorbim de faptul că mulți dintre noi au înlocuit apa de băut cu băuturi carbogazoase sau alcoolice, cafea ceai,  sucuri îmbuteliate care conțin conservanți, coloranți sau alți aditivi de sinteză și care contribuie mai mult la eliminarea rapidă a apei conținute, decât la asimilarea acesteia, producând un șir de dezechilibre bio-chimice. Ființa umană  a fost  concepută ca organism alcalin, iar cea mai mare amenințare pentru rezerva  lui alcalină o reprezintă excesul de proteine și reziduurile acide ce nu pot fi eliminate. Singura apă care îndeplinește toate funcțiile de care are nevoie corpul uman este APA VIE STRUCTURATĂ, indispensabilă vieţii,  cu rolul  de a asigura desfăşurarea normală a proceselor metabolice din organism. Ea trebuie să aibă un pH alcalin,  între 7, 35 și 9, un nivel de antioxidanți situat între – 200 și -500, să conțină mineralele specifice organismului și să aibă o structură care să îi permită penetrarea cu ușurință a membranei celulare. 

MARE ATENȚIE: Din verificările pe care le-am făcut  și le fac permanent echipele noastre de medici, inclusiv la seminarele pe care le susținem cu public, APA DIN COMERȚ NU RESPECTĂ DECÂT CONDIȚIA PH-ULUI ALCALIN dar, de multe ori,  nici acela nu este conform cu eticheta  publicitară. Programul de Sănătate pe care îl promovăm îți oferă soluția cea mai eficientă, sigură și comodă de a transforma orice apă la care ai acces, inclusiv apa de la robinet, în APĂ VIE STRUCTURATĂ, adică acea apă care îndeplinește toate condițiile de mai sus pentru a fi sută la sută benefică organismului tău.  

Mulți dintre noi cred că boala de care suferă este o problemă care-l privește în primul rând pe medicul la care apelează, pentru că așteaptă ca de la el să le revină sănătatea pe care și-au pierdut-o. Unul de aspectele pe care omul le trece în plan secundar atunci când este vorba despre păstrarea sănătății este cel legat de cantitatea de toxine pe care le conține corpul său, toxine  ce provin de la paraziți și din alimentația și medicamentația de zi cu zi. Noi, oamenii, suntem ființe intens parazitate. Trupul uman este suficient de mare pentru a furniza adăpost și hrană unei cantități între  3 și 5 kg de paraziți. Există  sute de tipuri de musafiri nepoftiți  care trăiesc în intestine, limfă și chiar organe  – de la  dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri.  Acești paraziți produc și eliberează  in organism toxine specifice, care se adaugă celor pe care omul și le administrează singur prin aerul, apa și hrana poluată, incluzând aici tutunul, alcoolul, drogurile. Cercetări științifice din anii 1990 au descoperit că adevărata cauză a cancerului, este un parazit, trematodul intestinal  Fasciolopsis buskii,  a cărui prezență a fost dovedită în fiecare caz de cancer cercetat, indiferent de tipul acestuia. Există  teorii conform cărora eczema se datorează viermilor cilindrici, schizofrenia și depresiile sunt declanșate de anumiți paraziți din creier și că multe din bolile de inimă sunt cauzate de Dirofilaria, un parazit care se stabilește și în inima câinilor. Paraziții produc o mare cantitate de amoniu ca excreții. Aceasta substanță este foarte toxică mai ales pentru creier și produce tulburări ale somnului și anxietate. În general, efectul toxinelor în organismul uman este devastator: reduc capacitatea sa de funcționare normală și de  vindecare,  provocând leziuni la nivel celular, distrugând țesuturi și organe și agravând afecțiunile deja existente.
Într-un organism plin de toxine se mențin dezechilibrele energetice, metabolice și glandulare care perturbă structurile funcționale, nu doar la nivelul corpului fizic, ci și al corpului mental și spiritual. 
DEPARAZITAREA și DETOXIFIEREA au ca scop anihilarea paraziților și curățarea organismului de toxinele acumulate de acesta.

PROGRAMUL DE SĂNĂTATE pe care îl promovăm oferă soluții eficiente și sigure precum și un algoritm de numai 5 săptămâni, verificat pe sute de pacienți, care s-au vindecat de boli digestive, neurologice, cancere,  alergii și multe altele,  ca urmare a hidratării-alcalinizării, deparazitării și detoxifierii.  

    

____________________________________

DE CE ECHIPA DE DOCTORI A ALES PRODUSELE CORAL?

Pentru că:

 • Se adaptează programului de sănătate și îl fac ușor de învățat și de aplicat;
 • Sunt autorizate și sigure. Fiecare pachet este un produs unic pentru care compania își asumă răspunderea - Certificat GMP;
 • Suplimentele sunt realizate în laboratoarele RBC;
 • Sunt produse fabricate după tehnologia nanoclusterilor cu absorbție digestivă și celulară foarte ridicată și cu efecte vizibile după primele 3-7 zile de consum și nu după 3 luni, ca în cazul vechilor tehnologii; 
 • Reprezintă un bun raport între calitate și preț;
 • Sunt ușor de utilizat inclusiv de către persoanele care nu au cunoștințe de nutriție sau de natură medicală;
 • Consumatorilor li se poate explica mai ușor cum și de ce să facă un program complet;
 • Compania vine în ajutorul cosumatorilor prezentând produsele în pachete caracteristice celor 3 PAȘI din Programul de Sănătate, Hidratare-Alcalinizare, Deparazitare, Detoxifiere ușurând astfel alegerea produselor de către cei care au nevoie de ele.
 • Programul 2 ColoVada Plus este singurul program complet de detoxifiere din lume care are 4 zile de POST ASPRU;
 • Printre suplimentele din compania Coral sunt produse care ajută la decalcifierea glandei pineale și amplifică capacitățiile extra-senzoriale.;
 • Pulberea Coral Mine provine din coralul de apă adâncă din Marea Japoniei;
 • Coral Mine este un filtru de buzunar ușor de folosit, care înlocuiește cu succes alte filtre costisitoare; conține peste 70 de minerale necesare organismului și ADN-ului uman.

Programul Revoluționar de Sănătate îți construiește un mod de viață sigur și eficient pentru a-ți regăsi și menține homeostazia organismului, învățându-te cum să te hidratezi și să te alcalinizezi corect și cum să elimini paraziții și toxinele din corp.

Cei 3 PAȘI ai PROGRAMULUI REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE sunt o călătorie sigură către redobândirea sănătății noastre trupești și emoționale.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate - CLICK  AICI

Pentru a procura acest program unic în lume cât și alte produse de excepție cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta în Clubul Coral (înregistrarea este gratuită)

ÎȚI RECOMAND CU DRAG!