Follow Us
Subscribe

Vitamina С Lipozomală pentru absorbție maximizată

Pret: 96.60 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul energetic normal, la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării, la regenerarea formei reduse a vitaminei E, crește absorbția fierului. Datorită tehnologiei de încapsulare lipozomală, această vitamină vitală este asimilată mai bine, fără a provoca efecte secundare la nivelul tractului gastro-intestinal.

VITAMINA C (acidul ascorbic) - Contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii, a dinților.

Vitamina C este unul dintre micronutrienții cheie pentru organism. Cel mai puternic antioxidant, care protejează celulele organelor și ale țesuturilor de efectul distructiv al radicalilor liberi, activând funcțiile de apărare ale organismului și accelerând vindecarea rănilor și a cicatricelor.

Această vitamină vitală participă la sinteza elastinei, a acidului hialuronic, a multor enzime, îmbunătățind asimilarea calciului, fierului, zincului; de asemenea, are efecte asupra sintezei și metabolismului colesterolului. De vitamina C depinde metabolismul proteinelor și al carbohidraților. Accelerează eliminarea substanțelor toxice din organism, precum plumbul, cuprul, mercurul, vanadiul. Ajută la fortificarea vaselor de sânge și crește rezistența organismului la oboseală, făcându-l mai rezistent la efort.

Vitamina С nu se sintetizează și nu se acumulează în organism, de aceea este necesară completarea regulată a acesteia. Formele obișnuite de acid ascorbic nu se asimilează complet, sunt distruse rapid și irită mucoasa tractului gastro-intestinal.

Principalele avantaje ale vitaminei C, încapsulată în membrană lipozomală constau în bioaccesibilitatea maximă și protejarea de iritații a mucoasei tractului gastro-intestinal, chiar și în cazul administrării de doze ridicate. Membrana lipozomală este formată din fosfolipide, care reprezintă un material de construcție suplimentar pentru membranele celulare deteriorate.

_______________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 2,5ml de 1-2 ori pe zi, ca atare sau amestecate cu apă sau suc, sau conform recomandărilor specialistului. A se agita înainte de utilizare. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Poate conține urme de soia și susan. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

_______________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să ceară sfatul specialistului înainte de utilizarea produsului. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

Metoda de depozitare - Flaconul sigilat se va păstra în loc uscat, la temperatura camerei. După deschidere se va păstra la frigider. A se păstra în loc inaccesibil copiilor.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

_______________________________