Follow Us
Subscribe

Programul de Sanatate Alcalinizare-Hidratre-Deparazitare-Detoxifiere

Pret: 880.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

    

Săptămâna 1 – 2 – 3 (hidratare, alcalinizare, deparazitare) 
Hidratarea și Alcalinizarea -  Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic Coral Mine (plic mic, nu se rupe plicul, se introduce întreg în apă), conținutul unei capsule de H-500 și o tabletă Pentokan. Separat se înghite o capsulă de H-500, dimineața.
Deparazitarea - Se înghit: o capsulă ParaFight de 3 ori pe zi, o capsulă Pau D’Arco with Seleniu de 3 ori pe zi.
Biorezonanță (în saptamâna a 3 a).

Săptămâna 4 – 5 (hidratare, alcalinizare și detoxifiere)
Hidratarea și Alcalinizarea - Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic Coral Mine (plic mic, nu se rupe plicul, se introduce întreg în apă), conținutul unei capsule de H-500 și o tabletă Pentokan. Separat se inghite o capsulă de H-500, dimineața.
Detoxifierea - Progam 2 Colo Vada Plus: pregătire 7 zile, curățare 4 zile, refacere 3 zile.
Biorezonanță (a sfârșitul săptămânii a 5 a).

 

_______________________________

Cele 3 etape: Hidratare - Alcalinizare, Deparazitare și Detoxofiere

APA reprezintă sursa primordială a susținerii și menținerii vieții pe planetă. Și omul este dependent de apă, pentru că 70 % din corpul său este alcătuit din apă; fără apă, omul nu supraviețuiește mai mult de 5 zile. Dar viața lui este pusă în pericol și de lipsa calității apei. Este extrem de important ca apa pe care o furnizăm corpului său să fie benefică și  să îndeplinească acele calități care să ne ajute organismul să funcționeze normal, așa cum era apa de izvor curgătoare, oxigenată, alcalină și structurată anume pentru a fi integrată cu ușurință în celulele umane, într-un cunvânt, VIE. Rolul apei pentru organismul nostru este foarte important, întrucât toate procesele metabolice se desfășoară în exclusivitate în mediu lichid. Sângele, limfa, lichidul intercelular și intracelular, saliva, transpirația, sucul gastric, bila, urina conțin apă în care sunt prezenți reprezintă diverși metaboliți.

Apa pe care o consumăm în fiecare zi nu mai are o structură identică cu cea  de care are nevoie organismul uman, iar acest aspect produce mari dificultăți în funcționarea organismului, de la nivel de celulă, până la organe și sisteme anatomo-functionale. Ce să mai vorbim de faptul că mulți dintre noi au înlocuit apa de băut cu băuturi carbogazoase sau alcoolice, cafea ceai, sucuri îmbuteliate care conțin conservanți, coloranți sau alți aditivi de sinteză și care contribuie mai mult la eliminarea rapidă a apei conținute, decât la asimilarea acesteia, producând un șir de dezechilibre bio-chimice. Ființa umană  a fost  concepută ca organism alcalin, iar cea mai mare amenințare pentru rezerva lui alcalină o reprezintă excesul de proteine și reziduurile acide ce nu pot fi eliminate. Singura apă care îndeplinește toate funcțiile de care are nevoie corpul uman este APA VIE STRUCTURATĂ, indispensabilă vieţii, cu rolul  de a asigura desfăşurarea normală a proceselor metabolice din organism. Ea trebuie să aibă un pH alcalin,  între 7, 35 și 9, un nivel de antioxidanți situat între – 200 și -500, să conțină mineralele specifice organismului și să aibă o structură care să îi permită penetrarea cu ușurință a membranei celulare. 

MARE ATENȚIE: Din verificările pe care le-am făcut  și le fac permanent echipele noastre de medici, inclusiv la seminarele pe care le susținem cu public, APA DIN COMERȚ NU RESPECTĂ DECÂT CONDIȚIA PH-ULUI ALCALIN dar, de multe ori,  nici acela nu este conform cu eticheta  publicitară. Programul de Sănătate pe care îl promovăm îți oferă soluția cea mai eficientă, sigură și comodă de a transforma orice apă la care ai acces, inclusiv apa de la robinet, în APĂ VIE STRUCTURATĂ, adică acea apă care îndeplinește toate condițiile de mai sus pentru a fi sută la sută benefică organismului tău.  

Mulți dintre noi cred că boala de care suferă este o problemă care-l privește în primul rând pe medicul la care apelează, pentru că așteaptă ca de la el să le revină sănătatea pe care și-au pierdut-o. Unul de aspectele pe care omul le trece în plan secundar atunci când este vorba despre păstrarea sănătății este cel legat de cantitatea de toxine pe care le conține corpul său, toxine  ce provin de la paraziți și din alimentația și medicamentația de zi cu zi. Noi, oamenii, suntem ființe intens parazitate. Trupul uman este suficient de mare pentru a furniza adăpost și hrană unei cantități între  3 și 5 kg de paraziți. Există  sute de tipuri de musafiri nepoftiți  care trăiesc în intestine, limfă și chiar organe  – de la  dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri. Acești paraziți produc și eliberează  in organism toxine specifice, care se adaugă celor pe care omul și le administrează singur prin aerul, apa și hrana poluată, incluzând aici tutunul, alcoolul, drogurile. Cercetări științifice din anii 1990 au descoperit că adevărata cauză a cancerului, este un parazit, trematodul intestinal Fasciolopsis buskii,  a cărui prezență a fost dovedită în fiecare caz de cancer cercetat, indiferent de tipul acestuia. Există  teorii conform cărora eczema se datorează viermilor cilindrici, schizofrenia și depresiile sunt declanșate de anumiți paraziți din creier și că multe din bolile de inimă sunt cauzate de Dirofilaria, un parazit care se stabilește și în inima câinilor. Paraziții produc o mare cantitate de amoniu ca excreții. Aceasta substanță este foarte toxică mai ales pentru creier și produce tulburări ale somnului și anxietate. În general, efectul toxinelor în organismul uman este devastator: reduc capacitatea sa de funcționare normală și de  vindecare, provocând leziuni la nivel celular, distrugând țesuturi și organe și agravând afecțiunile deja existente. Într-un organism plin de toxine se mențin dezechilibrele energetice, metabolice și glandulare care perturbă structurile funcționale, nu doar la nivelul corpului fizic, ci și al corpului mental și spiritual. 

DEPARAZITAREA și DETOXIFIEREA au ca scop anihilarea paraziților și curățarea organismului de toxinele acumulate de acesta.

_______________________________