Follow Us
Subscribe

Program Colo-Vada Light

Pret: 274.89 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Programul Colo-Vada Light este un program pentru curățarea organismului, pe etape. Contribuie la detoxifierea naturală și refacerea sistemului digestiv. Noul program Colo-Vada elaborat de cunoscutul nutriționist Albert Zerr se integrează cu ușurință în modul obișnuit de viață și nu necesită restricții severe pentru alimentației.

Programul durează 14 zile și include 3 etape: detoxifierea, purificarea și refacerea microflorei intestinale. Complexul de nutrienți, probiotice și enzime, vă permite să eliminați eficient toxinele, să îmbunătățiți tractul digestiv și să restabiliți echilibrul de vitamine și minerale din organism. Apă mineralizată cu produsul Coral Mine se recomandă pentru a contribui la  echilibrul mineral al organismului, pe toată durata programului de detoxifiere.

Etapa 1: Detoxifierea - Seturile de nutrienți D-TOX I, D-TOX II și GreenGreen consolidează apărarea organismului, îmbunătățesc funcționarea ficatului și a vezicii biliare, normalizează metabolismul și au un efect antiparazitar.

Etapa 2: Purificarea - Amestecul de fibre vegetale din Light Mix curăță ușor intestinele, îmbunătățește microflora, protejează și contribuie la restabilirea mucoasei.

Etapa 3: Refacerea - Produsele Super-Flora, GreenGreen și Assimilator ajută la restabilirea funcționării tractului gastrointestinal și a microflorei intestinale.

Programul include: D-TOX I, D-TOX II - Complexul de fitonutrienți vegetali contribuie la efecte antiinflamatorii și antiparazitare. Produsele ajută la detoxifierea organismului, la îmbunătățirea și funcționarea ficatului și a tractului digestiv. Super Flora - O combinație echilibrată de probiotice care stimulează creșterea bacteriilor benefice și refacerea microflorei intestinale. Greengreen - O sursă bogată de fibre care hrănește microflora intestinală, elimină toxinele și produsele reziduale. Light mix - Un amestec de fibre alimentare vegetale, care curăță ușor peretele intestinal, îmbunătățind motricitatea acestuia. Absoarbe și elimină toxinele și alte substanțe dăunătoare din organism.

__________________________

MOD DE UTILIZARE: Citiți instrucțiunile din interiorul pachetului înainte de utilizare. Durata programului este de 14 zile.

__________________________

Contraindicații: Intoleranță individuală la componentele produsului, sarcină și alăptare. Înainte de utilizare, se recomandă consultarea unui specialist. Persoanele cu afecțiuni tiroidiene și care iau medicamente pe bază de iod trebuie să consulte un medic endocrinolog.

__________________________

Metoda de depozitare: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

__________________________

Valabilitate: 2 ani de la data fabricației

__________________________