Follow Us
Subscribe

Program 2 Colo-Vada Plus

Pret: 378.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Programul 2 Colo-Vada Plus este un program complex și eficient care ajută la detoxifierea organismului, fără a provoca senzația de disconfort. Programul este conceput pentru 14 zile de administrare și include 3 etape succesive, care permit obținerea efectului terapeutic maxim. Complexul Program 2 Colo-Vada Plus exercită asupra organismului următoarele acţiuni benefice: contribuie la îmbunătățirea activității sistemelor digestiv, excretor, respirator, cardiovascular, limfatic ale organismului, ajută la creșterea tonusului vital și capacității de lucru și contribuie la îmbunătățirea stării pielii.

Înainte de administrarea Programului Colo-Vada Plus, timp de 1 lună (sau cel puțin 2 săptămâni) este indicat să se bea apă mineralizată cu produsul Coral Mine pentru a contribui la  echilibrul mineral al organismului. Totodată, pe toată perioada programului de detoxifiere este necesar ca aportul de apă cu minerale să fie mai crescut.

ETAPA 1 - PREGĂTIRE: 7 zile
Pentru prima etapă a programului sunt destinate 14 pliculețe. Fiecare pliculeț din
În această etapă are loc pregătirea organismului pentru detoxifiere, substanțele toxice sunt eliminate din intestinul gros și organismul este asigurat cu nutrienți. De asemenea, în această etapă se normalizează activitatea intestinului.
ETAPA 2 - CURĂȚARE: 4 zile
Pentru a doua etapă a programului sunt destinate 8 pliculețe. În a doua etapă are loc curățarea intestinului prin intermediul acțiunii  pulberii Cola-Vada Mix. Pulberea Colo-Vada Mix este o sursă de fibre alimentare. În urmă amestecării cu apă sau suc, fibrele alimentare se umflă asemenea unui burete, rezultând o masă gelatinoasă care are capacitatea uimitoare de a colecta o mare cantitate din conținutul stagnant al intestinului și de a-l elimina ușor din organism, producându-se astfel detoxifierea intestinului.
ETAPA 3 - REFACERE: 3 zile
Pentru a treia etapă a programului sunt destinate 6 pliculețe. În a treia etapă are loc refacerea funcției tractului gastrointestinal și a microflorei intestinale prin complexul de culturi probiotice naturale (bifido și lactobacterii) și de enzime digestive (amilază, protează, lipază, bromelain etc.).

_________________________

MOD DE UTILIZARE: SCHEMA DE ADMINISTRARE A PROGRAMULUI 
Etapa I - Pregătire:
Setul Nr. 1 - Câte 1 pliculeț de 2 ori pe zi, dimineața și seara.
Super – Flora - Câte 2 capsule dimineața, cu jumătate de oră înainte de masă.
Etapa II - Detoxifiere:
Setul Nr. 2 - Câte 1 pliculeț de 2 ori pe zi, dimineața și seara.
Super – Flora - Câte 2 capsule dimineața, cu jumătate de oră înainte de masă.
Pulbere Colo-Vada - Câte 1 pliculeț de 4 ori pe zi. Înainte de administrare, se pune conținutul unui pliculeț într-un pahar cu apă rece sau suc, se bea imediat, după care se recomandă consumul unui pahar de lichide. În timpul administrării produsului se va consuma o cantitate suficientă de lichid (minimum 1,5 l pe zi). 
Etapa III - Refacere:
Setul Nr.  3 - Câte 1 pliculeț de 2 ori pe zi, dimineața și seara.
Super – Flora - Ziua 1:  Câte 2 capsule dimineața, cu jumătate de oră înainte de masă și 2 capsule înainte de somn.
Super – Flora - Ziua 2 și 3:  Câte 2 capsule dimineața, cu jumătate de oră înainte de masă.

_________________________

Contraindicații: Contraindicat persoanelor alergice la soia. Femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele care iau medicamente alopate sau alte suplimente alimentare sau care au o condiție medicală specială trebuie să ceara avizul consultantului de specialitate înainte de administrarea produsului. Dacă apar manifestări neplăcute (diaree, dureri abdominale), întrerupeți administrarea și contactați consultantul de specialitate.

_________________________

Valabilitate: 2 ani de la data fabricației