Follow Us
Subscribe

Premium Spirulina

Pret: 102.90 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Este produsa din 100% algă de spirulină ecologică și este fabricată la cele mai înalte standarde de calitate. Combină calitățile bacteriilor și algelor și este un produs simplu și ecologic, bogat într-o serie de fitonutrienți, vitamine și minerale. În lumea modernă, spirulina este adesea numită "superaliment".

SPIRULINA - Este o proteină vegetală și conține un set complet de aminoacizi esențiali. Interesant este că proteina din spirulină este absorbită de 12 ori mai ușor decât proteina din carnea de vită, ceea ce o face un produs indispensabil pentru vegetarieni și vegani.
Conținutul de grăsimi din spirulină este de numai 2-4%, format în mare parte din acizi grași polinesaturați Omega 6. Printre aceștia se numără acizii gamma-linoleici și gamma-linolenici, care sunt foarte importanți pentru sănătatea fizică și psihică. Acestea protejează organismul de îmbătrânirea prematură, stres, modificări legate de vârstă, diverse reacții alergice și procese inflamatorii.
Spirulina este bogată în vitaminele A, E, F și grupa B. În compoziția sa, puteți găsi numeroși macronutrienți (calciu, potasiu, magneziu) și oligoelemente (mangan, fier, zinc). Este de remarcat conținutul ridicat de antioxidanți precum carotenoizi, seleniu și germaniu. Utilizarea spirulinei ajută la îmbunătățirea metabolismului, la detoxifierea organismului, la controlul greutății și la reglarea colesterolului.

___________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 2 comprimate de două ori pe zi, după amiază, la masă sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

___________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul specialist înainte de a consuma acest produs.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 3 ani de la data fabricației

___________________________