Follow Us
Subscribe

Pau D'Arco cu Seleniu

Pret: 63.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Scoarță de Pau D'Arco cu Seleniu este un produs natural fabricat din scoarţă de arborele furnicilor exercită acţiune antibacteriană, antivirală şi antiinflamatoare, dar posedă totodată şi efect imunostimulator, deasemenea se utilizează cu succes în programele de fitoterapie antiparazitară sau antihelmintică.

Lapachol: Este substanţa de bază din scoarţă care asigură acţiunea antibacteriană a plantei. Se află în stratul interior al scoarţei, împiedicând creşterea şi multiplicarea microorganismelor gram-pozitive (stafilococi, streptococi) şi celor gram-negative (brucella). Acţiunea antivirală a scoarţei este determinată de capacitatea lapacholului de a inhiba producţia de enzime, în lipsa cărora multiplicarea viruşilor nu poate avea loc. Scoarţa de arborele furnicilor este benefică împotriva viruşilor de gripă, herpes, viroze respiratorii etc. Proprietăţile antimicotice sunt legate de prezenţa în scoarţă a xilodinei, care în combinaţie cu lapacolul inhibă creşterea multor specii de ciuperci microscopice, inclusiv a celor vaginale (candida, tricofiton). Chiar şi lemnul de arborele furnicilor este extrem de rezistent la acţiunea diverselor ciuperci: pe trunchiul arborelui furnicilor niciodată nu cresc ciuperci.

Acţiunea antiparazitară a scoarţei arborelui furnicilor se manifestă prin capacitatea sa de a inhiba multiplicarea şi dezvoltarea paraziţilor intracelulari. Împiedică invaziile protozoarelor patogene, creând un mediu nefavorabil pentru paraziţii adaptabili.

Proprietăţile imunomodulatoare permit utilizarea acestei plante unice în cazul proceselor alergice şi autoimune din organism, fără pericolul agravării acestora. Scoarţa măreşte rezistenţa nespecifică a organismului, intensificând mecanismele imunităţii celulare şi umorale. Şi cel mai important lucru este că toate proprietăţile menţionate ale scoarţei de arborele furnicilor au fost confirmate cu ajutorul cercetărilor ştiinţifice moderne. S-a demonstrat, de asemenea, că nici una din componentele active ale scoarţei, luată separat, nu poate atinge potenţialul de acţiune al întregii plante.

Seleniu: Acționează împreună cu vitamina C și îi sporește potențialul. Este un excelent antioxidant, care protejează celulele și țesuturile organelor împotriva acțiunii factorilor de stres, efectelor nocive ale radiației substanțelor chimice, metalelor grele. Contribuie la întărirea sistemului imunitar slăbit, stimulând activitatea celulelor killer și macrofagelor în lupta cu virușii și bacteriile patogene. Vitamina C: Întărește pereții capilarelor, crește rezistența acestora și impermeabilitatea pentru bacterii, ajută la scăderea afecțiunilor respiratorii și diminuarea duratei acestora. Accelerează procesele reparatorii, rezistența la infecții. Pulbere de Coral Marin: Reprezintă sursa unui complex de săruri minerale necesare organismului. Totodată, acționând ca un sorbent, coralul absoarbe substanțele toxice și duce la eliminarea acestora.

___________________________

MOD DE UTILIZARE: În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă pe zi în timpul sau după masă sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

___________________________

Contraindicații: Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare. Contraindicat bolnavilor de cancer (care iau medicație specifică sau fac chimioterapie), precum și persoanelor cu tulburări de coagulare a sângelui. A se întrerupe administrarea produsului cu 3-5 zile înainte de orice intervenție chirurgicală.

 

___________________________

 Valabilitate: 2 ani de la data fabricației