Follow Us
Subscribe

Parashield Plus

Pret: 609.84 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Parashield Plus reprezintă varianta extinsă a pack-ului pentru protecția intensă antiparazitară, cu o durată de administrare de 2 luni. Acțiunea complexă a extractelor vegetale, enzimelor, probioticelor, vitaminelor și mineralelor ajută la: curățarea intensă de diverși paraziți interni; normalizarea funcționării sistemului digestiv; refacerea microflorei intenstinale sănătoase; fortificarea imunității.

PARAFIGHT  - Combinație antiparazitară sinergică din extractele a 12 plante, inclusiv nuc negru, cuișoare, mușețel, gențiana, codița șoricelului, oregano, cimbru, usturoi, piper. Ingredientele active ale acestor extracte sunt juglona, taninii, acizii organici, flavonoidele, glicozidele amare, uleiurile esențiale, alicina și mpiperina, împiedică activitatea vitală a paraziților în diversele stadii de dezvoltare, ajutând la eliminarea acestora din organism.

CORAL BLACK WALNUT - Sursă de juglonă, uleiuri esențiale și tanini. Acest complex de ingrediente active ajută la combaterea paraziților interni și normalizează funcționarea tractului gastrointestinal.

CORAL BURDOCK ROOT - Conține substanțe active în concentrație ridicată, astfel compoziția acestuia nu include doar rădăcină mărunțită, ci și extract de brusture. Este bogat în inulină, aceasta fiind sorbent și prebiotic, în acizi organici, tanini, care accelerează detoxifierea organismului și împiedică creșterea bacteriilor și a ciupercilor patogene.

ASSIMILATOR - Complex de enzime digestive. Ajută la descompunerea calitativă a alimentelor (proteine, grăsimi, carbohidrați) și normalizarea digestiei. Ajută la neutralizarea și eliminarea toxinelor din organism.

PAU D'ARCO CU SELENIU - Conține substanțele valoroase naftochinone (lapachol, beta-lapachol), care împiedică activitatea vitală a microorganismelor patogene și activează sistemul imunitar al organismului. Seleniul și vitamina C asigură protecția antioxidantă și au efect benefic asupra imunității. Acestea completează sinergic și intensifică acțiunea întregului complex.

MSM - Conține sulf biodisponibil, vitamina C și biotină, care ajută la eliminarea din organism a substanțelor toxice, reduc manifestările alergice, îmbunătățesc starea pielii, a părului și unghiilor.

SUPER FLORA - Combinație echilibrată de probiotice (bifido- și lactobacterii) și prebioticul inulină — favorizează creșterea numărului de bacterii proprii sănătoase din intestin, îmbunătățesc digestia și fortifică imunitatea.

CORAL-MINE - Compus mineral din corali relicți pentru îmbunătățirea calității și a proprietăților de gust ale apei. Sursă de macro- și microelemente sănătoase (calciu, magneziu, potasiu etc.), care reglează echilibrul mineral și acido-bazic din organism.

______________________________

MOD DE UTILIZARE - Vă rugăm să citiți prospectul înainte de folosire. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață. Durata administrării — 60 zile.

______________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un specialist înainte de administrare. În cazul în care aveți probleme cu glanda tiroidă sau dacă luați medicamente care conțin iod, consultați un specialist înainte de administrare.Dacă aveți intoleranță individuală la ingredientele din produs, înainte de administrare se recomandă să consultați medicul.

Metoda de depozitare - A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației.

______________________________