Follow Us
Subscribe

ParaShield Pack

Pret: 340.20 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Pachetul ParaShield este necesar ca protecție intestinală eficientă prin: eliminarea diferitelor specii de paraziți, detoxifierea organismului, fortificarea imunității, refacerea microflorei intestinale sănătoase.

Pachetul este recomandat pentru o protecție eficientă împotriva paraziților intestinali.

PARAFIGHT - Produs cu spectru larg de acțiune pentru protejarea eficientă a sistemului intestinal. Are la bază o combinație de extracte din 12 plante: nuc negru, cuișoare, mușețel, gențiană, ardei-lung, coada-șoricelului, nalbă-mare, usturoi, menta, chimen, salvie și oregano. Acțiunea complexă a produsului este pusă pe seama ingredientelor sale active: juglonă, taninuri, acizi organici, flavonoide, glicozide amare, uleiuri esențiale, allicină și piperină, care susțin digestia (cuișoare, mușețel, gențiană, coada-șoricelului, chimen, mentă, oregano, salvie), mențin sănătatea tractului intestinal (mușețel, chimen, mentă, salvie), favorizează eliminarea prin susținerea motilității intestinale (chimen, mentă).

CORAL BURDOCK ROOT - Conține rădăcină pulbere de Brusture și extract de Brusture, mărind în acest fel concentrația de substanțe active. Ingredientele active ale produsului susțin digestia, asigură confortul digestiv și accelerează procesele de autocurățare a organismului.

MSM - Produs cu o acțiune sinergică, pe bază de sulf organic bioaccesibil, vitamina C și biotină. Biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrienților și la menținerea sănătății pielii, părului și membranelor mucoase. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, precum și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

SUPER-FLORA - Este o combinație echilibrată de bifidobacterii și bacterii lactice cu inulină, care asigură menținerea echilibrului microflorei intestinale și susținerea digestiei prin producerea de fluide intestinale și favorizarea mișcărilor intestinale de evacuare.

CORAL-MINE - Este o compoziție minerală care conține săruri benefice de macro- și microelemente (calciu, magneziu, potasiu, fier, fosfor, sulf, siliciu, crom, mangan, zinc etc.). Atunci când interacționează cu apa, mineralele din săruri trec în apă, acționând pozitiv asupra proprietăților fiziologice și organoleptice, reglează compoziția minerală și echilibrul acido-bazic.

_____________________________

MOD DE UTILIZARE - Vă rugăm să citiți prospectul înainte de folosire. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

_____________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un specialist înainte de administrare. În cazul în care aveți probleme cu glanda tiroidă sau dacă luați medicamente care conțin iod, consultați un specialist înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

_____________________________