Follow Us
Subscribe

OpiStop

Pret: 92.40 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Compoziția produsului este 100 % din extracte vegetale și susține sănătatea tractului digestiv prin crearea condițiilor neprielnice creșterii și dezvoltării paraziților intestinali, fără efecte secundare.

EXTRACT DIN FRUCTE DE MĂCEȘ - Contribuie la eliminarea din organism a paraziților.

EXTRACT DIN COAJĂ DE PLOP TREMURĂTOR - Combate viermii Opistorchosis (Opistorchis felineus), care parazitează ficatul și bila în cazul consumului de pește de apă dulce. Coaja de plop tremurător este eficientă împotriva paraziților care trăiesc în apă, pe legumele, fructele, verdeața nespălate.

EXTRACT DEGLICIRIZAT DIN RĂDĂCINĂ DE LEMN DULCE - Contribuie la revigorarea și refacerea mucoasei tractului gastro-intestinal.

EXTRACT DIN ARDEI LUNG - Îmbunătățește metabolismul și digestia, normalizează funcția secretorie – motorie a tractului gastro-intestinal.

EXTRACT DIN FLORI DE COADA ȘORICELULUI - Îmbunătățește funcționarea tractului gastro-intestinal, ajută la revigorarea mucoaselor.

EXTRACT DIN FLORI DE STÂNJENEL DE BALTĂ - Cunoscut mijloc antihelmintic, reduce intoxicația, alergia, tulburările digestive.

___________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 2 capsule de 2 ori pe zi, la masă sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

___________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

___________________________