Follow Us
Subscribe

MindSet

Pret: 126.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Complexul echilibrat îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, capacitatea de memorare şi atenţie, capacităţile cognitive, sporeşte potenţialul energetic al organismului, capacitatea de muncă şi rezistenţa la stres.Totodată, susține sistemul nervos, ajutând circulația cerebrală, contribuie la menținerea sănătății psihice și  la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

TIROZINA ȘI TEANINA - Sunt aminoacizi care asigură sinteza adrenalinei şi ajută la optimizarea bunei dispoziţiei, îmbunătăţesc funcţionarea glandelor suprarenale şi a hipofizei. Sunt principalii de bază ai procesului de producţie a acidului gama-linoleic – o puternică componentă antistres. Deţin un rol important în menţinerea capacităţii de memorare şi exercită acţiune calmantă asupra sistemului nervos.

VITAMINE B6, B9, B12 - Optimizează comportamentul post-stres, participă la refacerea ciclului „somn-veghe”, contribuie la prevenirea dereglărilor în diverse structuri ale creierului.

CIUPERCA REISHI - Exercită acţiune multilaterală asupra funcţionării SNC-ului. Posedă acţiune de însănătoşire datorită faptului că aceasta calmează sistemul nervos supraexcitat, fără a crea starea de somnolenţă. Substanţele sale biologic-active nu deprimă şi nu excită, ci optimizează activitatea celulelor nervoase. Rezultatul acestei acţiuni asigură îmbunătăţirea atât a calităţii somnului cât şi a activităţii în perioada de veghe.

GHIMBIR, GINGO BILOBA; ROZMARIN - Sunt antioxidanţi naturali care tonifică sistemul sanguin şi în special sistemul nervos. Posedă acţiune benefică în procesele de fortifiere a vaselor sanguine, de îmbunătăţire a circulaţiei cerebrale, a capacităţii de învăţare, şi a scăderii tensiunii arteriale.

ACID LIPOIC - Este un antioxidant activ care protejează mitocondriile împotriva celor mai agresivi radicali. Această substanţă îndeplineşte funcţia de coenzimă, asigurând un aport suplimentar de energie pentru celulele creierului, împiedicând oxidarea acestora.

___________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

___________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației.

___________________________