Follow Us
Subscribe

LymFlow

Pret: 67.20 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Produsul este un complex vegetal care contribuie la susținerea unui nivel optim de funcționare a sistemului limfatic, prin menținerea elasticității şi integrității vaselor de sânge, precum și reducerea inflamației la nivelul acestora.

EXTRACT DIN CODIȚE DE CIREȘE - Contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei lichidului intercelular sau limfei, asigurând, astfel, drenajul vaselor şi contribuie la eliminarea excesului de lichide şi a toxinelor. Cumarinele din cireșe ajută la procesul de diminuare a coagulării sângelui, prevenind formarea de trombe. Substanţele din grupa vitaminelor P şi flavonoidele contribuie la întărirea vaselor de sânge și îmbunătăţirea tonusului acestora. Coacăzul negru (frunzele şi fructele) contribuie la activarea drenajului limfatic al muşchiului cardiac şi ficatului.

FRUNZE DE COACĂZ NEGRU - Conţin vitamina C, fitoncide, magneziu, mangan, argint, cupru, sulf și ulei eteric. Extractul din frunze de coacăz negru contribuie, totodată, la eliminarea din organism a excesului de acid purinic şi acid uric. 

PĂTRUNJEL - Este bogat în substanţe benefice precum: ulei eteric, glicozide, vitamine și flavonoizi. Pinenul, apiolul şi apigenina ajută la curăţarea vaselor sagvine, îmbunătăţind atât starea acestora, cât și drenajul limfatic. Pătrunjelul este bogat în acid ascorbic (vitamina C), care alături de alte substanţe active din plantă menţine elasticitatea vaselor mici şi mari. De asemenea, miristicina prezentă în frunze exercită efect antiinflamator şi antalgic.

HIBISCUS - Este apreciat în Asia şi dincolo de hotarele sale în calitate de produs pentru tonifiere şi fortifiere generală a organismului. Ca și componente active care se află în hibiscus regăsim: antociani, proantocianidine, acizi organici (malic, citric, hibiscic) şi fenol carbonici. S-a demonstrat că polifenolii şi acidul protocatechuic neutralizează produşii toxici ai activităţii germenilor patogeni rămași pe pereţii vaselor de sânge. Extractul din flori deține excelente proprietăţi antioxidante împiedicând astfel subţierea şi deteriorarea ţesuturilor vasculare.

____________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

____________________________

Contraindicații - Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data producției

____________________________