Follow Us
Subscribe

Lax - Max

Pret: 117.60 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Remediu natural laxativ cu acţiune delicată și complexă asupra peristaltismului intestinal este rezultatul acţiunii mai multor grupe de substanţe active, atent selecţionate. Influenţează benefic funcţionarea tractului gastrointestinal: normalizează peristaltica intestinală, leagă şi elimină din organism reziduurile şi toxinele, asigură un scaun moale în mod regulat, reface microflora intestinală benefică.

COAJA DE PĂTLAGINĂ - Fructo-oligozaharida inulina acţionează în mod activ asupra peristaltismului intestinal. Încetinind absorbţia lichidului în intestinul gros şi reţinând apa, contribuie la fluidizarea maselor fecale şi îmbunătăţesc motilitatea intestinală. Datorită acestei acţiuni creşte frecvenţa defecaţiilor, se formează un scaun moale, se reface tonusul slăbit al intestinului. Fiind un sorbent inulina absoarbe diverse exo- şi endotoxine (metale grele, radionuclizi) şi le elimină din corp, contribuind la refacerea microflorei benefice intestinului reducând manifestările disbacteriozei. 

LUCERNA, GAROAFA, ROZMARIN, SCHINDUF, NUC NEGRU - Saponinele, flavonoidele, substanţele minerale şi mucilagiile care se regăsesc în aceste plante, reduc procesele de fermentaţie şi putrefacţie, având o puternică acţiune antiinflamatoare. 

FIBRE VEGETALE - Uşurează şi îmbunătăţesc evacuarea conţinutului intestinal. 

MUCILAGII - Reduc procesele inflamatorii în segmentele tractului intestinal, învăluind delicat mucoasa afectată a intestinului şi contribuind la vindecarea acesteia. 

OXID DE MAGNEZIU - Accelerează schimbul de substanţe, creşte excreţia bilei, măreşte volumul de apă din intestin, îmbunătăţind peristaltismul şi eliminând constipaţiile. 

CRUȘIN DE PURSH, REVENT TURCESC, SENNA - Sunt surse de substanţe active (antraglicozide), care accelerează peristaltismul intestinului gros. Acţiunea laxativă a antraglicozidelor se manifestă prin faptul că iritând mucoasa intestinului gros provoacă accelerarea peristaltismului acestuia. Exercită acţiune laxativă lentă în cazul atoniei intestinale, constipaţiilor cronice, meteorismului, curăţă organismul de substanţe toxice, reglează activitatea intestinală, au efect colagog.

__________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 2 capsule de 2 ori pe zi, la masă sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

__________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

__________________________