Follow Us
Subscribe

HydraMax

Pret: 352.80 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Pachetul pentru hidratare optimă asigură complexul de micro și macro elemente, îmbunătățește utilitatea fiziologică a apei și menține echilibrul mineralelor implicate în activitatea tuturor organelor și sistemelor. Antioxidanții protejează celulele de degradarea oxidativă și îmbătrânire prematură. Electroliții vitali ajută la normalizarea echilibrului hidrosalin, precum și a echilibrului acido-bazic în organism, menținând un metabolism normal și capacitatea de rezistența organismului.
Componentele active ale produselor sunt implicate în multe procese fiziologice și biochimice din organism care sunt legate de apă. Acest pachet ajută la menținerea sănătății și a echilibrului (homeostazia) în organism. 

CORAL MINE - Produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. De asemenea, conține calciu, potasiu, sodiu, fier, fosfor, sulf, siliciu, crom, mangan, zinc şi alte elemente. Un pliculeț pus în apă o îmbogățește cu minerale benefice și restabilește echilibrul hidrosalin. Componentele promovează creșterea oaselor și a țesutului adipos, având efecte benefice asupra sănătății generale și oferă un efect tonic ușor.

PENTOKAN - Potasiul este un nutrient esențial utilizat pentru menținerea echilibrului electrolitic în organism și ajută la reglarea metabolismului intracelular. Acest mineral este esențial pentru organism pentru a produce energie necesară activității fizice.

H-500 - Este un puternic antioxidant care crește rezistența în timpul oricărui efort fizic, sport sau efort profesional. Crește potențialul energic al organismului prin stimularea producției de energie celulară, îmbunătățind în același timp productivitatea în timpul muncii fizice și mentale. Împiedică celulele sănătoase să se oxideze și restabilește pH-ul natural al organismului.

________________________

MOD DE UTILIZARE - Citiți instrucțiunile din interiorul pachetului înainte de utilizare. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

________________________

Contraindicații - Verificați intoleranța individuală la componentele produsului. Femeile însărcinate sau care alaptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

________________________