Follow Us
Subscribe

H-500

Pret: 126.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Acest produs creşte potenţialul energetic al organismului, datorită stimulării producţiei de energie celulară, care se formează în momentul scindării hranei pe bază de proteine şi carbohidraţi, aspect extrem de important pentru sănătate în ansamblu. Ca sursă suplimentară de bor și siliciu are un efect benefic asupra sănătăţii: sporeşte rezistenţa în timpul oricărui tip de efort fizic sau intelectual, este recomandat sportivilor, precum şi acelor persoane care preferă odihnă activă și previne îmbătrânirea prematură a organismului.

Formula produsului reprezinta o sursă de vitalitate, rezistenţă şi refacere, asigurând capacitatea de efort fizic şi intelectual.
De asemenea, creşte rezistenţa în timpul oricărui efort fizic, în timpul orelor de sport sau efortului fizic prelungit. Contribuie la reducerea nivelului de acid lactic şi la utilizarea rapidă din muşchi a acestuia, accelerând refacerea muşchilor după efort. Efectul benefic permite utilizarea produsului de către persoanele care depun un efort intelectual intens, efort fizic, sportivilor, precum şi acelor persoane care preferă odihnă activă, întrucât permite suportarea cu uşurinţă a supra-efortului, combate tensionarea excesivă, creşte fermitatea şi tonusul muscular.
Substanțele active ale produsului împiedică oxidarea celulelor sănătoase şi reface în organism un mediu alcalin favorabil, contribuind la îmbunătăţirea nutriţiei celulare şi a schimbului de substanţe.

______________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

______________________________

Contraindicații - Produsul nu prezintă contraindicații.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației.

______________________________