Follow Us
Subscribe

Garli extract - Extract de Usturoi

Pret: 41.58 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Extractul uleios din bulbi de usturoi și uleiul de soia dau produsului calitatea superioară de a putea fi asimilat de organism foarte rapid fiind un excelent antioxidant și remediu pentru creșterea imunității, previne afecțiunile respiratorii, normalizează nivelul de colesterol în sânge, posedă acțiune antihelmitică și ajută în profilaxia aterosclerozei, hipertoniei, stenocardiei.

EXTRACT DIN BULBI DE USTUROI - Plantă preţioasă, cunoscută şi consumată în alimentaţie de secole, constituie unul dintre exemplele clasice ale alimentelor care au şi acţiune terapeutică. Marele avantaj al usturoiului îl reprezintă cantitatea semnificativă de uleiuri eterice, cărora li se datorează proprietăţile sale antibacteriene puternice. Usturoiul este unul dintre cele mai populare remedii pentru profilaxia răcelilor și protejează organismul împotriva radicalilor liberi. Usturoiul normalizează nivelul de colesterol în sânge, reducându-l cu 9% şi crescând conţinutul de lipoproteine cu densitate înaltă. Împiedică degenerarea trombocitelor, reglează tonusul vascular, scade tensiunea arterială. Conţine o suficientă cantitate de seleniu care, legând radicali liberi, reduce oxidarea celulelor, reglează permeabilitatea membranelor celulare, neutralizează acţiunea toxică a radionuclidelor şi metalelor grele, fiind recomandat persoanelor care lucrează cu radiaţii ionizante sau care locuiesc în zone nefavorabile ecologic. Usturoiul se utilizează din trecut pentru profilaxia afecţiunilor gastrointestinale, hipertoniei, aterosclerozei, gripei, atoniei stomacului şi intestinului, meteorismului, pentru inhibarea proceselor de putrefacţie şi fermentaţie în intestin, în afecţiuni bronhopulmonare.

Căpăţâna şi frunzele de usturoi conţin glicozidul aliina, carbohidraţi, fotosterine, uleiuri eterice şi grase, inulină, vitaminele C, B, D, PP, acizi organici, minerale: seleniu, potasiu, calciu, magneziu, cupru, fier, mangan şi zinc, precum şi cobalt, crom, molibden, brom şi litiu.

Stimulează sistemul imunitar crescând producţia de anticorpi si fagocitoză. Fitoncidele accentuează acţiunea distrugătoare a usturoiului asupra bacteriilor patogene. Glicozida aliina este o substanţă specială regăsită în usturoi, sursa mirosului său specific. Datorită aliinei şi alicinei – fracţiilor volatile ale usturoiului – această plantă posedă o puternică acţiune antimicrobiană, antimicotică şi antihelmintică. Glicozidele, enumerate mai sus, inhibă diverse tipuri de microbi, bacterii, fungi şi paraziţi, împiedică procesele de fermentaţie şi putrefacţie în intestin fără a dezechilibra flora naturală a organismului, exercită efect coleretic. Ele sunt capabile să inhibe multiplicarea Helicobacter Pylori, de aceea usturoiul este utilizat în ulcer gastric şi duodenal, fiind benefic în colite, gastrite, invazii helmintice, atonie intestinală.

___________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, între 1-3 capsule pe zi, câte 1 la fiecare masă principală sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață

___________________________

Contraindicații - Contraindicat femeilor însărcinate (ultimele săptămâni) sau care alaptează, precum și persoanelor cu inflamații gastrice acute sau cronice. Poate interacționa cu anticoagulante și antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă. A se întrerupe administrarea cu 2 săptămâni înainte de orice intervenție chirurgicală sau extracție dentară majoră.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

___________________________