Follow Us
Subscribe

Frunze de Nuc Negru cu oregano

Pret: 46.20 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Frunze de Nuc Negru cu oregano este un produs cu efect de tonifiere generală și fortifiere, recomandat pentru normalizarea tranzitului intestinal și de interferență în metabolismul paraziților intestinali.

EXTRACT DIN FRUNZE DE NUC NEGRU - Contribuie la combaterea helminților și fungilor de tip Candida, favorizând normalizarea scaunului și îmbunătățirea funcționării intestinului. Are proprietăți antioxidante și tonice. Efectul nucului negru se explică prin aceea că această plantă conține o cantitate mare de juglonă, precum și flavonoide, acizi organici, acizi grași nesaturați, cumarină, glicozide, vitaminele С, В1, Р, uleiuri esențiale și minerale.

EXTRACT DIN FRUNZE DE OREGANO - Reprezintă o sursă bogată de uleiuri esențiale și taninuri, de timol și carvacrol, substanțe valoroase și eficiente împotriva diverselor tipuri de paraziți. Pe lângă proprietățile antihelmintice, oregano ajută la normalizarea digestiei: stimulează peristaltismul intestinal, îmbunătățește funcționarea bilei, intensifică secreția glandelor digestive.

__________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă de 2 ori pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

__________________________

Contraindicații - Contraindicat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Durata maxima a curei este de 1 lună (conține juglonă).

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

__________________________