Follow Us
Subscribe

Fier

Pret: 42.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

În calitate de supliment alimentar fierul este adjuvant pentru: profilaxia anemiei, reglarea proceselor de respiraţie tisulară şi metabolism, refacerea funcţiei imunitare la nivel celular, profilaxia afecţiunilor pielii, îmbunătăţirea aspectului pielii, unghiilor, părului.

FIER - Se asimilează în intestin, apoi pătrunde în vasele sanguine unde este captat de către proteina de transport numită transferină. Datorită transferinei are loc saturarea celulelor şi ţesuturilor cu fier. Intrând în compoziţia enzimelor citocrome, participă la procesul de respiraţie tisulară (transportă oxigenul din plămâni către toate celulele organismului) şi sinteza ATP, la reacţiile enzimatice, la metabolismul colesterolului.

Se acumulează în splină, ficat, măduva osoasă şi este utilizat de către organism în măsura necesară, împiedicând apariţia anemiei feriprive, care are drept simptome: slăbiciune musculară generală, dereglarea gustului şi mirosului, fragilitatea unghiilor şi părului. Întăreşte imunitatea. Conţinutul adecvat de fier în organism contribuie la funcţionarea completă a sistemului de apărare.

Fierul intră în compoziţia enzimelor (catalaza, mieloperoxidaza), care inhibă acţiunea microorganismelor patogene, manifestând proprietăţi de detoxifiere şi antibacteriene. Asigură sinteza proteinelor de apărare: lizocimul şi interferonul. Îmbunătăţeşte aspectul pilelii, unghiilor şi al părului. Fierul intensifică producerea enzimelor-antioxidante (oxidaza, hidroxilaza, superoxid-dismutaza), care împiedică procesele de oxidare în celule şi participă la regenerarea ţesuturilor epiteliale, reduc fragilitatea unghiilor, îmbunătăţesc structura şi pigmentarea părului.

Carenţa de fier conduce la apariţia unor dereglări serioase în activitatea organismului cum ar fi anemie, scăderea imunităţii, creşterea riscului de boli infecţioase, oboseală permanentă.

___________________________________ 

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă pe zi sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

___________________________________ 

Contraindicații - Fierul poate fi dăunător copiilor sub 3 ani.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

___________________________________