Follow Us
Subscribe

Coral Kelp

Pret: 46.20 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Coral Kelp este un produs biologic activ pentru menținerea capacității de autoapărare a organismului prin susținerea sistemului digestiv, având acţiune benefică și asupra sistemul endocrin și sistemul cardiovascular.

LAMINARIA JAPONICA - Se utilizează partea laminară a plantei, care conţine iod, în cea mai mare parte sub formă de ioni (40-90%), polizaharide (laminarină, manit, fructoză), vitamine, macro- şi microelemente. Laminaria se utilizează în calitate de remediu fortifiant general în ateroscleroză şi afecţiunile glandei tiroide, îmbunătăţeşte funcţia de motilitate şi evacuare a tractului gastrointestinal.

GHIMBIR - Zingiber officinale - conţine terpene, kamfen, cineol, bisabolen, borneol, citral, linalool, vitaminele C, B1, B2. Se consideră că planta posedă proprietăţi antiinflamatoare pentru cavitatea bucală şi gât. Ghimbirul se utilizează în stări de rău de mişcare, ulcer gastric, pentru stimularea apetitului şi îmbunătăţirea digestiei, în dereglări ale schimbului de lipide şi colesterol, pentru normalizarea stării vaselor sanguine.

MĂCEȘ - Rosa canina - conţine multă vitamina C şi alte vitamine (А, В, В2, К, Р), substanţe minerale, acizi organici, flavonoide, substanţe tanante. Fructele de măceş se utilizează în calitate de remediu fortifiant general în perioada de convalescenţă şi în boli infecţioase. Fructele sunt folosite pentru tratamentul şi profilaxia răcelilor, hipo- şi avitaminozelor, în stări de supraoboseală şi inecţii gripale. Măceşul este indicat în nefrite, ateroscleroză, ulcer gastric, afecţiuni acute şi cronice ale ficatului, intestinului, în diateze hemoragice, hemoragii, hemofilie, insuficienţă suprarenală şi hipertireoză.

________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

________________________

Contraindicații - Produsul nu prezintă contraindicații.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

________________________