Follow Us
Subscribe

Coral Detox Plus

Pret: 508.62 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Coral Detox Plus este o versiune îmbunătățită a pachetului Coral Detox. Noul kit reprezintă un complex esențial pentru o detoxifiere eficientă a organismului, pentru protejarea celulelor, creșterea vitalității și întărirea sistemului imunitar. Pachetul asigură protecție sporită împotriva efectelor toxice și ajută la menținerea unui nivel ridicat de energie.

ASSIMILATOR - Reprezintă un complex de enzime de origine vegetală cu conținut de vitamine A şi D care favorizează digestia produselor alimentare şi reduce formarea toxinelor.

H-500 - Este un antioxidant, o sursă de energie care asigură protecție împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ și deține un rol important în procesul de producție al energiei celulare.

CORAL MINE - Reprezintă o compoziție minerală din coralul natural de apă adâncă, scleractinia, care normalizează echilibrul mineral din organism și favorizează eliminarea toxinelor solubile în apă.

CORAL LECITHIN - Este o sursă de fosfolipide naturale (lecitină), protejează membranele celulare împotriva acțiunii distructive a toxinelor și favorizează refacerea celulelor hepatice.

PENTOKAN  - Este o combinație unică de potasiu, vitamina C și riboză care ajută la menținerea unui nivel ridicat a energiei și a capacității de muncă, contribuie la optimizarea metabolismului intracelular și ajută la menținerea sănătății inimii.

CORAL ALFALFA - Este un complex de componente de plante care măresc vitalitatea și ajută la menținerea stării generale de sănătate. Lucerna ajută la rezolvarea rapidă a intoxicațiilor, tulburărilor digestive și a altor tulburări ale organelor interne.

_____________________________

MOD DE UTILIZARE - Coral Mine: Se introduce (NU se rupe) un pliculeț de Coral Mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, apă purificată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma în locul apei obișnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor băuturi necarbogazoase etc., cu scopul îmbunătățirii proprietăților organoleptice și microbiologice ale acestora. Înainte de fiecare consum, recipientul se agită. A nu se fierbe.

  • H-500: Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid sau la recomandarea specialistului.
  • Coral Lecithin: Câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului.
  • Assimilator: Câte 1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau după masă sau la recomandarea specialistului.
  • Pentokan: Câte 1 comprimat efervescent pe zi sau la recomandarea specialistului.
  • Coral Alfalfa: Câte 2 capsule de 2 ori pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

_____________________________

Contraindicații - Vitamina C în exces poate avea efect laxativ. Produsul Alfalfa poate interacționa cu medicamente anticoagulante, ciclosporine sau Prednisone la administrare concomitentă. Produsul Lecithin este contraindicat persoanelor alergice la soia. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației.

_____________________________