Follow Us
Subscribe

Coral Detox

Pret: 360.78 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Coral Detox reprezintă o abordare complexă care asigură eliminarea naturală a toxinelor din organism, sănătatea celulelor și activitatea şi longevitatea acestora pentru o perioadă îndelungată de timp.

CORAL-MINE - Reprezintă o compoziție minerală din coralul natural de apă adâncă, scleractinia, care normalizează echilibrul mineral din organism și favorizează eliminarea toxinelor solubile în apă. 

Н-500 - Este un antioxidant, o sursă de energie care asigură protecție împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ și deține un rol important în procesul de producție al energiei celulare.

ASSIMILATOR - Reprezintă un complex de enzime de origine vegetală cu conținut de vitamine A şi D care favorizează digestia produselor alimentare şi reduce formarea toxinelor.

CORAL LECITHIN - Este o sursă de fosfolipide naturale (lecitină), protejează membranele celulare împotriva acțiunii distructive a toxinelor și favorizează refacerea celulelor hepatice.

_________________________

MOD DE UTILIZARE - Coral Mine: Se introduce (NU se rupe) un pliculeț de Coral Mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, apă purificată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma în locul apei obișnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor băuturi necarbogazoase etc., cu scopul îmbunătățirii proprietăților organoleptice și microbiologice ale acestora. Înainte de fiecare consum, recipientul se agită. A nu se fierbe.

H-500: Câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid sau la recomandarea specialistului.                    
Coral Lecithin: Câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului.                    
Assimilator: Câte 1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau după masă sau la recomandarea specialistului.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

_________________________

Contraindicații - Contraindicat persoanelor alergice la soia. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

_________________________