Follow Us
Subscribe

Coral Chlorella

Pret: 98.70 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Chlorella conține rezerve crescute de clorofilă, proteine vegetale și exercită acţiune benefică asupra procesului digestiv datorită normalizării secreţiei sucului gastric. Chlorella contribuie la stimularea forţelor de protecţie ale organismului, la producţia proteinei antivirale - interferonul. Se recomandă utilizarea produsului persoanelor cu o imunitate scăzută, vârstnicilor, locuitorilor marilor orașe industriale, persoanelor care lucrează în mediu nocive, fumătorilor, persoanelor care consumă alcool, pentru profilaxia anemiei, în disbacterioză și afecțiuni ale tractului gastrointestinal.

CHLORELLA - Din punct de vedere al valorii nutritive, algă unicelulară chlorella, nu este mai puţin valoroasă decât carnea sau cerealele. Dacă în grâu se conţin proteine în proporţie de 12%, în chlorella conţinutul de proteine este de peste 50%! Acest lucru se întâmplă datorită faptului că citoplasma sa este alcătuită pe jumătate din proteine.

Conform datelor biochimiştilor, chlorella este o excelentă sursă de proteine pentru persoanele, care nu pot sau nu vor să mănânce carne. Mai mult de atât, chlorella conţine beta-caroten, vitaminele В9, В12, Е, С, aminoacizi, substanţe minerale, adică toate componentele necesare pentru o alimentaţie echilibrată. Cercetările savanţilor americani au scos în evidenţă proprietăţile detoxifiante importante ale algei chlorella. Conform rezultatelor obţinute, administrarea de chlorella crește mult eliminarea din corp a pesticidelor, elementelor grele, cum ar fi uraniul, mercurul, plumbul. Acest efect extraordinar se explică prin factorii de creştere din compoziţia algei, care apără celulele împotriva acţiunii diverselor substanţe toxice. S-a stabilit că microalga conţine de 5-10 ori mai multă clorofilă decât spirulina sau lucerna.

Clorofila este extrem de eficientă în combaterea anemiei: pătrunzând în circuitul sanguin, ea satură sângele cu oxigen şi se transformă în hemoglobină.  Materialul fibros din care sunt formaţi pereţii celulelor algei îmbunătăţeşte funcţiile intestinului, eliminând indigestia, exercită acţiune cicatrizantă.

Complexul de acizi nucleinici, aminoacizi, peptide, care intră în compoziţia acestui material, răspunde de procesul antimutaţional în ţesuturi şi refacerea acestora.

____________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 2 capsule de 3 ori pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

____________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare. Poate interacționa cu anticoagulantele la administrare concomitentă.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate- 3 ani de la data fabricației

____________________________