Follow Us
Subscribe

Coral Carnitine

Pret: 126.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Coral Carnitine este un biostimulator eficient care mărește viteza de scindare a depunerilor de grăsime. Totodată, carnitina combate epuizarea nervoasă, contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, ajută la refacerea potențialului energetic al organismului, susține rezistența și capacitatea de efort fizic și intelectual, ajută la menținerea greutății corporale normale.

CARNITINĂ - Acţiunea acesteia este bazată pe accelerarea scindării grăsimilor din organism, care sunt canalizate spre „centralele energetice” ale celulelor noastre - mitocondriile. În mitocondrii are loc procesul de oxidare a grăsimii şi de eliberarea de energie. Cu cât este mai mare cantitatea de acizi graşi, pe care carnitina îi conduce spre mitocondrii pentru producerea de energie, cu atât va rămâne mai puţină grăsime pentru depunere.

De asemenea, carnitina contribuie la prevenirea formării de ateroame (aterosclerotice) în vasele sanguine. Datorită carnitinei inima se eliberează de depunerile de grăsime şi primeşte, totodată, o cantitate dublă de energie. O altă acţiune importantă a carnitinei este legată de capacitatea sa de a reduce formarea radicalilor liberi în organism, care reprezintă principala cauză a îmbătrânirii premature a celulelor. Carnitina activizează protecţia antioxidantă a organismului.

Carnitina accelerează procesul de scindare a carbohidraţilor în acid lactic şi contribuie la eliminarea rapidă a acestuia din muşchi. Asigură muşchii cu energie în caz de hipoxie, mărește rezistenţa ţesuturilor la influenţa produşilor toxici, care sunt rezultaţi în urma scindării. Asigură refacerea rapidă după efort fizic prelungit. Carnitina se poate sintetiza în organism în ficat şi rinichi, şi se regăsește, în principal, în muşchi şi ficat.

Datorită acţiuni sale multifuncţionale asupra sănătăţii, această substanţă este benefică tuturor persoanelor, fără nici o excepţie. Sursele alimentare ale carnitinei sunt reprezentate de carne, lapte, peşte. Ţinând cont de acest aspect, se poate spune că această substanţă este benefică în special vegetarienilor, însă cazul prelucrării termice, o mare parte din carnitină se pierde, așa că produsul este util atât vegetarienilor, cât şi consumatorii de carne.

______________________________

 

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, în timpul meselor principale sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

______________________________

Contraindicații - A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alaptează.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

______________________________