Follow Us
Subscribe

Coenzyme Q10 100 mg

Pret: 126.00 Lei
*pretul contine TVA

Comanda la:

Contact

Telefon: 0723504025
Email: psihologmihailucian@gmail.com

 

Coenzyme Q10 este un produs natural pe bază de ubichinonă care creşte potenţialul energetic al organismului, accentuează protecţia antioxidantă, împiedicând îmbătrânirea prematură şi apariţia multor afecţiuni. S-a demonstrat ştiinţific că această substanţă poate reduce cu până la 80% viteza normală de îmbătrânire a organismului. Coenzima Q10 vă va fi de un real ajutor în caz de: astenie şi sindromul oboselii cronice, stări de epuizare emoţional-psihică sau fizică, boală ischemică, aritmii, hipertonii, ateroscleroză și în perioada de convalescenţă.

COENZYMA Q10 SAU UBICHINONA - Reprezintă un substrat energetic necesar pentru activitatea tuturor tipurilor de celule. În cazul unui aport suficient al acesteia în ţesuturi, reacţiile imunologice decurg normal. În organismul uman coenzima se sintetizează din acidul mevalonic – unul din acizii organici-cheie al vietăţilor.

Un aport ridicat de coenzima Q10 îl deţin organele cu un consum energetic important – inima, ficatul, plămânii şi pancreasul. Această substanţă este parte componentă a mitocondriilor, care produc în jur de 95% din toată energia necesară organismului uman.

Consumul acestei coenzime este indicat de multe programe pentru corectarea greutăţii, întrucât aceasta stimulează producţia de energie şi normalizează procesul de metabolism, accentuând arderea depunerilor excesive de grăsime.

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul pierde capacitatea de asimilare a cantităţii de coenzima Q10 din hrană. În paralel se reduce şi sinteza acesteia în organism, fenomen corelat cu apariţia multor afecţiuni, ce însoţesc vârsta a treia. Cercetările au demonstrat necesitatea coenzimei Q10 în asigurarea apărării imunitare a organismului, ea având capacitatea de a accentua activitatea macrofagelor şi de a creşte cantitatea de imunoglobuline.

Această substanţă normalizează, de asemenea, şi funcţionarea sistemului cardiovascular: creşte capacitatea contractilă a muşchiului cardiac, îmbunătăţindu-i circulaţia, are acţiune antisclerotică, antiaritmică şi hipotensivă, creşte rezistenţa fizică, încetineşte procesul îmbătrânirii protejând mitocondriile împotriva oxidării.

Reduce în mod substanţial acţiunea toxică a medicamentelor menţinând activă funcţia timusului. Trebuie luat în considerare faptul că acţiunea coenzimei nu este una imediată. Rezultatele utilizării acesteia încep să se manifeste în săptămâna 2-4 de la începerea administrării, când se atinge nivelul necesar al concentraţiei acesteia în organism.

__________________________

MOD DE UTILIZARE - În calitate de supliment alimentar, câte 1 capsulă pe zi în timpul mesei sau la recomandarea specialistului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

__________________________

Contraindicații - Femeile însărcinate sau care alaptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Metoda de depozitare - A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Valabilitate - 2 ani de la data fabricației

​​​​​​​​​​​​​​__________________________