Follow Us
Subscribe

Despre mine

          DACĂ ACUM CITEȘTI ACESTE RÂNDURI NU ESTE DELOC ÎNTÂMPLĂTOR.

          Nimic nu este întâmplător în viața noastră pe acest Pământ.

          Totul are un scop bine definit.

          Mi-am dedicat o parte din viață studiului sufletului uman din dorința de a desluși sursa suferinței, a deznădejdii, a bolilor de tot felul, a nefericirii, etc. Zilnic sufletul e mistuit de frici, de griji, de supărări și de resentimente. Când sufletul este afectat suferă și trupul iar atunci apar dizarmonii și afecțiuni.

          Am terminat trei facultăți umaniste, una dintre ele fiind Psihologia. M-am specializat în psihologie clinică, de cuplu și familie și hipnoză. Am urmat Parapsihologia, iar acum continui drumul cunoașterii naturii umane aprofundând tainele Facultății deTeologie Ortodoxă. Înainte de a începe studiile universitare m-a atras și domeniul fascinant al terapiilor complementare care mi-au oferit informații prețioase în abordarea holistică a ființei umane. De aceea, pot spune acum, în mod avizat, din proprie experiență, că toate metodele și tehnicile terapeutice sunt benefice și eficiente însă, am constatat că, din punct de vedere al vindecării, fiecăreia îi lipsește ceva. Majoritatea acestora ignoră adevăratele cauze ale problemelor, cauze care se găsesc în structura profundă a omului și anume relația dintre spirit, trup, minte și suflet. Din acest motiv m-a preocupat ideea de a găsi o metodă completă care să trateze întreaga ființă, concomitent, pe toate palierele ei de funcționare: corpul subtil (spiritul), corpul informațional energetic (chakre) și corpul fizic (trupul). Omul ca întreg, ca ființă, funcționează pe toate aceste niveluri, de aceea, pentru vindecarea sa este necesară o abordare corectă care să cuprindă cele trei științe umaniste: Psihologia, Parapsihologia și Teologia. Utilizarea în terapie a unei singure științe din cele trei este utilă însă incompletă, oferind doar iluzia unei vindecări de scurtă durată.

          Din păcate, în societatea modernă, școala nu oferă informații despre existența și importanța componentei spirituale a omului. De aceea, am ajuns să ignorăm faptul că, în calitate de creații ale lui Dumnezeu, avem o "fișă a postului" pe care trebuie să o îndeplinim în această existență. Acolo sunt înscrise toate caracteristicile, scopurile și regulile de funcționare ale omului: ca bărbat și femeie, ca soț și soție, ca părinte și copil. În acest Univers totul a fost așezat într-o ordine precisă de către Creator. Din păcate, oamenii au crezut că pot să încalce, să ignore ordinea divină și au făcut-o. Au crezut că li se permite să modifice regulile divine, le-au schimbat după bunul lor plac și, cu timpul, au uitat de ele. Astfel am ajuns în situații bizare, nefirești.

          Ca să fac o comparație pe înțelesul tuturor, am început să croim pantaloni folosind tipare de rochie sau, dacă am fi un fir de iarbă, ne-am aștepta să facem ghindă!

          Cam așa s-au deranjat lucrurile în universul interior al oamenilor....Urmarea? Au apărut efectele negative, probleme de moralitate, de nefiresc care au generat la rândul lor diferite dezechilibre și afecțiuni. Pentru că deranjarea ordinii divine, de care nu s-a mai ținut cont la un moment dat, se pedepsește grav.

          Așa funcționează lucrurile.

          Multiplele devieri de la natura primordială au generat efecte distructive în toate planurile existenței noastre.

          De aceea, era necesară o metodă ușoară și completă de corectare și vindecare, prin care să se acționeze benefic, în același timp, pe toate planurile existenței și asupra tuturor componentelor omului. Cu acest scop mi-a fost revelată RECALIBRAREA FIINȚEI, metodă pe care o utilizez în timpul consultațiilor din cabinetul meu.

          În ultimii ani, de când mi-am pus toată priceperea și experiența în slujba vindecării semenilor în cabinet, dar și alături de mine în sala de curs, am interacționat cu mii de persoane. Cu puține excepții, mai toate mi-au mărturisit la final: „Până acum nu am știut aceste lucruri și de aceea am făcut o mulțime de greșeli în viața mea!” Acum, după ce și-au recuperat “fișa postului”, aceste persoane și-au găsit echilibrul, sănătatea fizică, psihică și emoțională și nu mai vor să trăiască în afara ei.

          RECALIBRAREA FIINȚEI le-a pus la dispoziție toate informațiile și instrumentele necesare pentru a-și vindeca singuri viața!

          Dacă și tu îți dorești acest lucru, te aștept la Cursurile mele de RECALIBRAREA FIINȚEI sau la o consultație individuală.