Follow Us
Subscribe

Despre mine

Dacă ACUM citești aceste rânduri nu este deloc întâmplător. Nimic nu este intamplator în viața noastră pe acest Pământ. Totul are un scop bine definit.

Mi-am dedicat o parte din viața, studiului sufletului uman în dorința de a desluși sursa suferinței, deznădejdii, bolilor de tot felul, nefericirii în general. Zilnic sufletul e mistuit de frici, de griji, de supărări și resentimente. Când sufletul este afectat suferă și trupul și atunci apare boala.

Am terminat trei facultăți umaniste, una dintre ele fiind facultatea de psihologie specializându-mă în psihologie clinică, cuplu și familie, hipnoză, iar acum continui drumul cunoașterii naturii umane aprofundand tainele Teologiei.

Înainte de a mă apuca de aceste studii universitare, m-a atras și domeniul fascinant al terapiilor complementare, din care am avut multe lucruri utile de învățat. De aceea pot spune acum, in mod avizat, din proprie experiență, că toate metodele și tehnicile terapeutice sunt utile și frumoase. Dar eu am constatat că, din punct de vedere al vindecării, fiecăreia ii lipsea cate ceva, iar majoritatea lor ignorau adevăratele cauze ale problemelor, cauze care se găsesc în structura cea mai profunda a omului si anume relatia dintre minte si suflet.

Din acest motiv m-a preocupat ideea de a găsi o metodă completă, care să trateze întreaga ființă, concomitent, pe toate palierele ei de funcționare: spirit, minte, trup. Pentru că noi, ca întreg, ca ființă, funcționăm pe toate aceste niveluri. Din păcate, în societatea modernă, școala nu oferă informații despre existența și importanța componentei spirituale în alcătuirea omului. De aceea am ajuns să ignoram faptul că, în calitate de creații ale lui Dumnezeu, avem o "fișa a postului" pe care trebuie sa o îndeplinim în această existență. Acolo sunt înscrise toate caracteristicile, scopurile și regulile de funcționare ale omului: ca bărbat și femeie, ca sot si soție, ca părinte și copil. În acest Univers totul a fost așezat într-o ordine precisă de către Creator. Din păcate, oamenii au crezut că li se permite să încalce ordinea divină și au încălcat -o. Au crezut că li se permite să modifice regulile divine, și le-au modificat după bunul lor plac. Iar cu timpul, au început chiar să le ignore cu totul. Și am ajuns în situații bizare, nefirești.

Ca să fac o comparație pe înțelesul tuturor, aș zice că am început să croim pantaloni, folosind tipare de rochie, sau să zicem că dacă am fi un fir de iarbă, ne-am aștepta să facem ghindă!

Cam așa s-au deranjat lucrurile în universul interior al oamenilor....Urmarea? au apărut efectele negative, adică problemele de moralitate care au generat la rândul lor boli si afecțiuni. Pentru că deranjarea ordinii divine de care nu am mai ținut cont la un moment dat se pedepsește grav.

Așa funcționează lucrurile.

Multiplele devieri de la natura primordială au generat efecte distructive în toate planurile existenței noastre. De aceea era necesară o metodă ușoară și completă de corectare și vindecare, prin care să se acționeze benefic în același timp, în toate planurile existenței, în toate componentele omului. Cu acest scop mi-a fost revelată RECALIBRAREA FIINȚEI, metodă pe care o folosesc în timpul consultațiilor celor care vin la cabinetul meu.

În decursul celor 5 ani de când mi-am pus toată priceperea și experiența în slujba vindecării semenilor, pe scaunul din fața mea, dar și alături de mine în sala de curs, am interactionat cu mii de persoane. Cu puține excepții, mai toate mi-au spus la final: „Până acum nu am știut aceste lucruri și de aceea am făcut o mulțime de greșeli în viața mea!” Acum, de când și-au recuperat “fișa postului”, aceste persoane și-au găsit echilibrul și sănătatea fizică, psihică și emoțională, și nu mai vor să trăiască în afara ei. RECALIBRAREA FIINȚEI le-a pus la dispoziție toate informațiile și instrumentele necesare pentru a-și vindeca singuri viața!

Dacă și tu îți dorești acest lucru, te aștept la Cursurile mele de RECALIBRAREA FIINȚEI sau la o consultație individuală.

Testimoniale / Ce spun oamenii despre Mihai Lucian

Vezi cum Lucian Mihai a ajutat și inspirat oameni din întreaga țară să se regasească, să se vindece și să își creeze viața pe care au visat-o.