Follow Us
Subscribe

SEMINAR _ MATRICEA PSIHOENERGOINFORMAȚIONALĂ

Data inceperii: 08 Apr 2019 16:45
Locuri disponibile: 79/80 locuri
Pret: 200 Lei
Locatie: PITEȘTI, PITEȘTI

SEMINAR DE ECHILIBRARE A MATRICEI PSIHOENERGOINFORMATIONALE

București - 11 Martie 2019                          Programul seminarului: Luni - 17.30 - 21.00.

În cadrul acestui seminar, prin tehnica semihipnozei, vor fi implementate programele necesare deblocării şi echilibrării matricei personale, adică a acelor sisteme potenţiale care ne definesc existenţa pe acest Pământ. Reuşind să activăm toate zonele vitale propriei noastre Fiinţe, ne va fi mai uşor să înţelegem şi să ne rezolvăm lecţiile de viaţă, să depăşim obstacolele şi greutăţile generate de blocajele energetice cu care venim în această existenţă, să evoluăm spiritual cu mai multă uşurinţă şi în mod conştient.

Vei evolua spiritual rapid, cu multă uşurinţă şi în mod conştient.

Costul Seminarului include o Şedinţă individuală de NUMEROLOGIE, cu DAN ŞTEFAN, la o dată stabilită de comun acord.

Pentru rezervarea locului la Seminar, sunați sau lăsați mesaj la telefon 0758897386, d-na Mihaela Vaduva. Programarea la sedințele individuale se va face în cadrul Seminarului.

Seminarul este dedicat doar celor ce au participat la unul dintre cursurile cu Mihai Lucian.

Fiecare om are un COD NUMERIC PERSONAL, legat de data nașterii sale. Nu ne-am născut întâmplător, fără o misiune sau fara un scop clar (chiar dacă mulți cred că viața e doar o loterie). Data nasterii este determinata printr-un algoritm legat de valentele noastre create prin alegerile din vietile anterioare. Data nașterii este dictata in perioada ”vieții dintre vieți”, pentru că ea conține informații prețioase pentru noua noastră existență.

Nu data nasterii creaza MATRICEA unui om, ci MATRICEA dicteaza data nasterii sale.

Una dintre legile firii este ca informațiile din vietile anterioare să se șteargă din memorie (la nivel constient), ca să nu fim influențați de vehicle tipare în alegerile din această viață. Dumnezeu ne-a permis accesul (limitat) la aceste informații, pentru a nu ne pierde drumul in viata si pentru a-l regăsi atunci când îl rătăcim. Dacă doriți să aflați mai multe despre drumul vostru în această viață, vă așteptăm la Seminarul de Armonizare a Matricei Psihoenergoinformanale,unde va participa și numerologul nostru Dan ȘTEFAN.

Taxa de participare la Seminar este 200 lei, preț care include seminarul și o consultație individuală de numerologie(1 ora) pe care o veți programa ulterior de comun acord cu numerologul.

Plata cursului se efectuează în contul firmei SC CURSURI RECALIBRAE SRL, cu NR. RO52BACX0000001096532001, deschis la Banca UnicreditBank, sucursala 13 Septembrie, București. Vă rog sa păstrați confirmarea plăți și să o prezentați la intrarea in sală.


Inscrie-te la curs

Testimoniale / Ce spun oamenii despre Mihai Lucian

Vezi cum Lucian Mihai a ajutat și inspirat oameni din întreaga țară să se regasească, să se vindece și să își creeze viața pe care au visat-o.