Follow Us
Subscribe

Cursuri/Seminare

Ce beneficii castigi participand la cursurile mele?

Toți cei care au participat la Cursurile ThetaHealing, pot participa pe viitor la urmatoarele cursuri, în limita locurilor disponibile

Acesta este un prilej extraordinar atât de a a-ți reîmprospăta informațiile cât și pentru a le întări

Reluarea acestui Curs este de mare ajutor pentru cei care vor să devină terapeuti pe viitor

Copiii cu varsta cuprinsa intre 10 ani- 17 ani beneficiaza de gratuitate, 50% reducere pentru pensionari, 50% reducere pentru o persoana- sot/sotie sau mama(tata)/fiu(fiica) si persoanele care doresc sa isi sedimenteze mai bine informatiile dobandite la aceste cursuri prin repetare, vor achita suma de 100 de lei.

Acces la un grup privat destinat exclusiv celor care au participat la acest curs.

Aici poți să adresezi întrebări legate de practica ta, de clienții cu care lucrezi precum și să oferi la rândul tău informații și idei celor care au nevoie

Este un grup activ de unde învățăm cu toții din experiențele celorlalți

Dupa absolvirea unui Curs ThetaHealing, atat cursantii cat si familiile lor beneficiaza de o reducere la sedintele de consultanta.

Întâlnirile de grup ne ajută să comunicăm mult mai rapid și mai bine, permințându-ne să schimbăm idei și experiențe.

Ai garanția că la fiecare întâlnire înveți lucruri noi și pleci mult mai îmbogățit(ă) de cunoaștere și experiență.

NEWSLETTER / inscrie-te sa fii tinut la curent cu noile cursuri si seminarii!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE / aici găsesti răspunsurile

NICI UNA! Acest Curs nu impune limite sau restricții academice sau profesionale.

Poate participa oricine dorește indiferent de pregătirea sa profesională, de ocupația sau de studiile pe care le are.

De-a lungul timpului ne-am bucurat de prezența a sute de profesionști din cele mai variate domenii, de la ingineri la contabili, de la antreprenori la psihoterapeuți, de la agenți de vânzări la profesori universitari, de la doctori la mecanici, de la consultanți, coach, traineri la muzicieni și artiști plastici.

Te așteptăm cu drag!

Dacă din motive neprevăzute ești nevoit(ă) să anulezi participarea la acest training te rugam sa ne anunți acest lucru cu minim 7 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului, atunci poți face o cerere scrisa de retragere și primești banii înapoi minus o taxă de administrare 100 RON.

NU!

Aceasta este singura modalitate de participare la Cursurile ThetaHealing, adică numai fiind prezent în sala de curs.

Sunt patru tipuri de reduceri oferite. Copiii cu varsta cuprinsa intre 10 ani-17 ani beneficiaza de gratuitate, 50%reducere pentru pensionari , 50% reducere pentru o persoana – sot/sotie sau mama(tata)/fiu(fiica) si persoanele care doresc sa isi sedimenteze mai bine informatiile dobandite la aceste cursuri prin repetare, vor achita suma de 100 lei.

DA!

La finalul acestui Curs ThetaHealing Baza si Thetahealing Avansat primești un Certificat care atestă faptul că ești Practicant ThetaHealing, eliberata de Theta Healing Institute of Knowledge® by Vianna Stibal.

NU!

Singura metodă de înregistrare a informațiilor predate la acest Curs sunt memoria personală și notițele din caiet. Îți sugerăm să îți iei cât mai multe notițe și, mai ales, să practici cu cât mai multe persoane astfel încât informația să se sedimenteze cât mai bine.