Follow Us
Subscribe

AP. BIOREZONANȚĂ - BIOPLASM

Pret: 4900.00 Lei

Comanda la:

Telefon: 0725330203
Email: contact@mihailucian.ro

APARAT BIOREZONAȚĂ - BIOPLASM

Primiți un manual în limba Română
BIOPLASM este un dispozitiv sensibil la biorezonanța magnetică a câmpului energetic uman. Printr-un sistem de senzori, vibrația emisă de câmpul energetic uman este transmisă la aparat, care o prelucrează cu ajutorul calculatorului și a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corecție energetică de precizie (Meta Terapie) și poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient în diagnostic, tratament și profilaxie. Poate scana aproximativ 1430 organe și țesuturi, la nivel celular, cu cca 14000 etaloane spectrale.
Dispozitivul permite investigarea și analizarea tuturor organelor, țesuturilor și celulelor, structura tuturor organelor, structura celulară, inclusiv prezența microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminți .

Specificații:
Tip: analizator cu rezonanță magnetică
Greutate: 2 kg
Sistem operare: Windows XP, Vista, Windows 7, 8, 10 (32 bit/64bit)
Metodă de instalare: Înainte de instalare, asigurați-vă că orice alt soft al unui dispozitiv similar de generație anterioară nu se regăsește în computerul dumneavoastră. În caz contrar dezinstalați-l. Introduceți Stick-ul USB în computer. Fereastra de instalare va apărea automat. Se urmăresc pașii simpli (next - next - finish). După ce instalarea soft-ului este terminată, se introduc căștile, aparatul conectandu-se prin intermediul cablului la același computer.
Atenție!
Aparatul nu funcționează fără cască.

Componente standard:
- aparatul
- memorie USB cu software în engleză (Stick USB)
- căști (bio-inductor) + cablu conectare la aparat
- cablu USB + cablu conectare la apara
- cupa de testare + cablu conectare la aparat
- geantă de transport din aluminiu