• Cursuri de dezvotare personala cu Psiholog Mihai Lucian

Prosperitate 

DUMNEZEU ESTE PROSPERITATE  INFINITĂ

  Toții oamenii se nasc egali: egali spiritual, egali fizic, egali mental. Tot ce se petrece de la naștere, până la moarte este legat de convingerile  noastre, tiparele, ideile preconcepute, obținute din copilărie, venite cu ele din alte vieți sau moștenite de la strămoșii noștri. Energia prosperitătiii este starea noastră divină dată de DUMNEZEU, pentru ca toate necesitățile noastre zilnice să fie împlinite și pentru a ne face traiul în planul fizic cât mai confortabil. Energia prosperiitătii  vine spre noi câteodată prea mult, tocmai pentru a dărui și altora din abundența noastră, cu încredere, căci  mereu energia prosperitătii și a abundenței  se va întoarce înmiit sau însutit la noi. Noi singuri  ne sabotăm prosperitatea, banii și abundența.

                CUM ???  PRIN FELUL TĂU DE A GÂNDI NEGATIV ...................                   

Atâta timp cât vei continua să gândești negativ, să vorbești negativ, despre bani, despre lipsuri, despre dorințe neîmplinite, tu nu vei atrage în viața ta nimic din ceea ce îți dorești, din ceea ce visezi. Gândurile negative despre bani, duc la mai puțini bani, deoarece convingerile noastre legate de bani, au rădăcinile adânc înfipte în mintea noastră de genul, Banul este dușmanul tău/Banii nu aduc fericirea/Banii sunt rădăcina tuturor relelor/Bogații sunt toți niște hoții. Acestea sunt doar o parte din convingerile, tiparele noastre despre banii. Pe lângă aceste tipare mentale avem „grijă” să blocăm abundența și prosperitatea noastră prin afirmații negative gândite sau rostite de genul, Nu am suficieți bani/Totul este scump/Cheltuielile îmi depășesc venitul/Nu am bani să îmi plătesc facturile/Sunt la un pas de faliment/Am multe datorii/Banii îmi alunecă printre degete/Crește dobânda la rată de la bancă/Sunt sărac/ă ...............DE CE ALȚII AU???

 

IUBIREA ESTE PUTEREA CARE ATRAGE PROSPERITATEA ÎN VIAȚA TA.

   Te pot ajuta să-ți schimbi convingerile, tiparele, ideile preconcepute despre banii,  prin puterea subconștientului tău care ACUM te împiedică de la a-ți cunoaște adevărata prosperitate. Prosperitate pe care DUMNEZEU ți-a dăruit-o când te-ai născut în această viață, dar care ți-a fost „furată”. Prin lucru asupra tiparelor și convingerilor, din subconștient, în scurt timp vei avea parte de prosperitatea și abundența care ți se cuvin. E simplu, toții oamenii care au parte de prosperitate și abundență, în primul rând IUBESC BANII, știu îmi vei spune dar și eu îi iubesc, iar eu îți voi răspunde să cauți cu adevărat în interiorul tău acest răspuns pentru că suconștientul tău va răspunde ce a fost învațat în anii și anii, de oamenii și oamenii, fraze de genul- Banii sunt ochiul dracului..., Suntem săracii, etc. Există o forță care face nu numai ca banii să vină la tine, dar să și rămână, această forță este IUBIREA. Această forță nu are nimic de a face cu bunătatea sau corectitudinea, ci doar cu dorința și atragerea banilor în viața ta prin iubire. Iubește banii fără pic de îndoială, pentru că nu există situație complet lipsită de SPERANȚĂ. Schimbarea convingerilor și tiparelor începe cu recunoștința pentru banii pe care i-ai avut, RECUNOȘTINȚA pentru banii pe care îi ai, oricâți de puțini ai avea acum în portofel, recunoștința pentru banii pe care îi vei avea în viitor, bucură-te când primești banii și MULȚUMEȘTE din inimă oricare ar fi suma. Dacă îți vei schimba atitudinea față de banii din viața ta, atunci situația ta financiară se va schimba în prosperitate. PROGRAMEAZĂ-TE PENTRU DORINȚE !
 

                                                                                SPUNE DA BANILOR, NU-I ÎNDEPĂRTA DIN VIAȚA TA .