• Cursuri de dezvotare personala cu Psiholog Mihai Lucian

CREDINȚA

Credinta - Puterea VindecariiDUMNEZEU este unic, veșnic, imuabil, imaterial, drept si bun, atotputernic, DUMNEZEU este perfecțiunea absolută.

DUMNEZEU este iubirea necondiționată, este armonia, este înțelepciunea, este sinceritatea, este inteligența, este evoluția, este puterea, este iertarea,  este compasiunea.
DUMNEZEU este înainte de toate lucrurile materiale sau imateriale.
Credința în el este de nestăvilit.
Fără iubirea lui DUMNEZEU nu ne-am fi născut, fiți recunoscători!
Fiți recunoscători, fiți iertători, fiți plini de compasiune!
Fiți recunoscători lui Dumnezeu pentru tot ce aveți: familie, copii, prieteni, slujbă, bani, mâncare, apa, natură, sănătate, casă, etc.
Fiți recunoscători, pentru că numai așa DUMNEZEU,  vă dă tot ce vă doriți în viața pe Pamânt.
Rugăciunea cea mai dragă lui DUMNEZEU este rugăciunea de mulțumire, RECUNOȘTINȚA!
Fiți iertători cu semenii voștri, pentru că numai așa DUMNEZEU,  vă iartă păcatele.
Fiți iertători cu semenii voștri, pentru toate cuvintele ocărâte, pe care vi le-au adresat, pentru toate gândurile negative pe care vi le-au trimis, pentru toate faptele rele pe care le-au comis ca să vă rănească.
Fiți iertători, pentru că iertarea înseamnă iubirea aproapelui tău!

Iubiți-l pe DUMNEZEU! Iubiți-vă pe voi! Iubiți-vă semenii!

Credința este printre cele mai prețioase lucruri pe care omul le are pe pământ. Credința este ca un sistem respirator, te ajută să respiri, să trăiești, să exiști, este aceea evidență a sufletului, aceea realitate presurată în adevăr. Credința este însăși lumina lui DUMNEZEU, care te ajută să fii adevărat și să trăiești prin propriile puteri.                                                                                                        

Pacea din  suflet înseamnă liniștea profundă și completă, desăvârșită a adevărului, care se așează ferm în urma faptului că știi care este realitatea care stă la baza existenței tale pe care o accepți pe deplin.                          

Puterea noastră este interioară constituită din identitatea noastră, din valorile noastre, din motivațiile noastre, din calitatea gândurilor noastre, din sentimentele noastre.                                                                                                                                                                                                                         Există două moduri de a-ți trăi viața: poți trăi ca și cum nimic nu este un miracol sau poți trăi ca și cum totul este un miracol.                                          

Ceea ce crezi, vei realiza!

 

     IUBIȚI TOT CE ESTE PE ACEASTĂ LUME !